Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cigla iza špigla G. Psarjevo team
nt33 Tactiek 4_2_4_novo
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
58.1 gemiddelde waardering 68
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Vedrić kopt de bal weg. Ferlindeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lerga krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Balašković probeert de bal aan de voet te houden. Ömeroğlu kopt de bal weg. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga geeft een lange en hoge pass. Cvetković probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Oruč onderschept slim de pass. Karner met een sublieme pass. Kalović kopt de bal weg. Bradica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Ömeroğlu de bal. Balašković rent richting de bal. Met opzet legt Óváry zijn tegenspeler op de grond. Óváry krijgt een gele kaart. Balašković wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Oruč rent richting de bal. Cvetković verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetković geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bělík de bal onder controle te krijgen. Ömeroğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bago met een sublieme pass. Oruč bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruč onderschept slim de pass. Oruč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cigla iza špigla - G. Psarjevo team 1:0

30e minuut.
Balašković passt de bal in één keer door. Ferlindeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlindeš passt de bal in één keer door. Kalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mairesse onderschept slim de pass. Mairesse speelt de bal door. Balašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašković geeft een hoge lob. Bradica springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cigla iza špigla 57%, G. Psarjevo team 43%.
cigla iza špigla - G. Psarjevo team 1:0

47e minuut.
Bago heeft problemen om de bal te vangen. Bago passt de bal in één keer door. Vedrić is nu in balbezit. Ömeroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ömeroğlu schiet op doel. Karner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Bělík rent richting de bal. Bukša onderschept slim de pass. Bukša geeft de bal voor. Bradica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradica schiet op doel. Pifat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Lerga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferlindeš rent richting de bal. Ferlindeš geeft een hoge lob. Kalović krijgt zijn hoofd ertegen. Pifat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cigla iza špigla - G. Psarjevo team 1:1

54e minuut.
Kožičić-Benja verovert de bal door een tackle van achteren. Balašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašković passt de bal zonder na te denken. Kalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bradica is nu in balbezit. Bradica draait met de bal, schiet en ... Pifat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Števanja verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mesnić zal de hoekschop nemen. Bradica maakt een snoekduik en kopt de bal. Pifat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cigla iza špigla - G. Psarjevo team 1:2

62e minuut.
Vedrić is nu in balbezit. Ocaqlı verovert de bal door een tackle van achteren. Ferlindeš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferlindeš krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Lerga passt de bal in één keer door. Bukša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ömeroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ömeroğlu haalt uit met een fantastische trap. Karner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cigla iza špigla - G. Psarjevo team 2:2

70e minuut.
Inworp. Ramšak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bělík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělík passt de bal met de wreef. Bago is nu in balbezit. Bago passt de bal met de wreef. Lerga geeft een lange en hoge pass. Karner bokst de bal weg.

73e minuut.
Vedrić geeft een hoge lob. Mairesse kopt de bal weg. Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu haalt uit met een fantastische trap. Karner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cigla iza špigla - G. Psarjevo team 3:2

73e minuut.
Juranović komt het veld opgelopen. Vinketa komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Terziev komt het veld opgelopen. Klobučar komt het veld opgelopen. Čelar komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inworp. Bago met een snelle inworp. Juranović rent richting de bal. Juranović schiet op doel. Karner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cigla iza špigla - G. Psarjevo team 4:2

90e minuut.
Mairesse passt de bal in één keer door. Lerga is nu in balbezit. Lerga passt de bal met de wreef. Vinketa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinketa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cigla iza špigla 57%, G. Psarjevo team 43%.
cigla iza špigla - G. Psarjevo team 4:2