Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:16
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: BAYERN 025 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 24601
BAYERN 025 prodajem piliće
2L84D8 Tactiek ante cacic
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
65.6 gemiddelde waardering 65.4
excellent Schieten incredible
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Kelec passt de bal in één keer door. Tovërlani is nu in balbezit. Tovërlani passt de bal met de wreef. Kopuz rent richting de bal. Kopuz geeft de bal voor. Antuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özçelik kan de bal niet met de borst controleren. Özçelik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - prodajem piliće 0:1

5e minuut.
Daar is Kopuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopuz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jazbec de bal. Jazbec geeft een hoge lob. Burzanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Jazbec speelt de bal door. Klungelig pakt Kopuz de bal. Kopuz geeft een hoge lob. Özçelik springt en kopt de bal. Antuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Ćustić speelt de bal door. Szczerbal is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kelec neemt de hoekschop. Vishnevskij maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Gallego passt de bal in één keer door. Ljubanović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kopuz de bal. Kopuz geeft de bal voor. Burzanović krijgt zijn hoofd ertegen. Antuña bokst de bal weg. Özçelik maakt een snoekduik en kopt de bal. Antuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özçelik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - prodajem piliće 0:2

13e minuut.
Panj probeert naar een medespeler te passen. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij passt de bal in één keer door. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - prodajem piliće 1:2

26e minuut.
Ljubanović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strihić komt het veld opgelopen. Kopuz met de inworp. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec geeft de bal voor. Özçelik springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Vishnevskij rent richting de bal. Gallego onderschept slim de pass. Gallego passt de bal met de wreef. Kopuz rent richting de bal. Kopuz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jazbec met een sublieme pass. Klungelig pakt Kopuz de bal. Kopuz geeft de bal voor. Burzanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Antuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - prodajem piliće 1:3

36e minuut.
Burzanović rent richting de bal. Burzanović draait met de bal, schiet en ... Pérez Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kopuz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Daar is Pérez Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burzanović rent richting de bal. Zheltonos onderschept slim de pass. Özçelik verovert de bal door een tackle van achteren. Özçelik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jazbec is nu in balbezit. Jazbec passt de bal zonder na te denken. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz geeft een lange en hoge pass. Burzanović springt en kopt de bal. Antuña bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN 025 61%, prodajem piliće 39%.
BAYERN 025 - prodajem piliće 1:3

48e minuut.
Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leśniarek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bukala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kopuz kopt de bal weg. Pérez Peña kan de bal niet met de borst controleren. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tovërlani geeft een hoge lob. Panj kopt de bal weg. Gallego controleert de bal met de borst. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kopuz de bal. Kopuz geeft een hoge lob. Özçelik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Burzanović probeert naar een medespeler te passen. Zheltonos rent richting de bal. Özçelik verovert de bal door een tackle van achteren. Özçelik schiet op doel. Antuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - prodajem piliće 1:4

80e minuut.
Zheltonos passt de bal zonder na te denken. Jazbec speelt de bal door. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz geeft de bal voor. Burzanović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzanović haalt uit met een fantastische trap. Özçelik is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strihić neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN 025 59%, prodajem piliće 41%.
BAYERN 025 - prodajem piliće 1:4