Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:16
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Livada s rakijom
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 65799
NK Hrvati Katolici TIGROVI
523ldla Tactiek 3232-2023
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.6 gemiddelde waardering 70.5
outstanding Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Oršolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oršolić passt de bal met de wreef. Froli rent richting de bal. Froli geeft een hoge lob. Murat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rażniewski rent richting de bal. Bramming rent richting de bal. Bramming draait met de bal, schiet en ... Košutić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szegletes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - TIGROVI 1:0

9e minuut.
Quluzadə geeft een hoge lob. Murat controleert de bal met de borst. Murat passt de bal in één keer door. Oršolić rent richting de bal. Oršolić schiet op doel. Gundulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bramming is nu in balbezit. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Oršolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oršolić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bramming is nu in balbezit. Košutić onderschept slim de pass. Košutić met een sublieme pass. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kirakosyan is nu in balbezit. Tassari verovert de bal door een tackle van achteren. Tassari met een sublieme pass. Murat bereikt de bal nog maar net als eerste. Murat draait met de bal, schiet en ... Gundulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gundulić speelt de bal door. Bramming kopt de bal weg. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
İytaş met een sublieme pass. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grala. Grala krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Kostrzewa verovert de bal door een tackle van achteren. Kostrzewa passt de bal zonder na te denken. Bramming rent richting de bal. Bramming draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Oršić geeft een hoge lob. Froli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostrzewa. Kostrzewa krijgt een gele kaart.

35e minuut.
İytaş passt de bal met de wreef. Vujanović rent richting de bal. Vujanović geeft een hoge lob. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Froli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kirakosyan de bal. Tassari verovert de bal door een tackle van achteren. Tassari schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Klungelig pakt Kostrzewa de bal. Kostrzewa passt de bal in één keer door. Košutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming onderschept slim de pass. Bramming draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hrvati Katolici 48%, TIGROVI 52%.
NK Hrvati Katolici - TIGROVI 1:0

56e minuut.
Froli is nu in balbezit. Froli probeert naar een medespeler te passen. Kirakosyan rent richting de bal. Tassari onderschept slim de pass. Tassari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Froli is nu in balbezit. Froli geeft een hoge lob. Murat met een sublieme pass. Oršolić is nu in balbezit. Oršolić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
İytaş is nu in balbezit. İytaş probeert naar een medespeler te passen. Kostrzewa is nu in balbezit. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
İytaş kopt de bal weg. Bramming is nu in balbezit. İstek onderschept slim de pass. Rażniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hrvati Katolici 57%, TIGROVI 43%.
NK Hrvati Katolici - TIGROVI 1:0