Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
quid pro quo Jazo FC
5_2_1_2_Dule_rep Tactiek 6 def, VN d
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
64.3 gemiddelde waardering 74.9
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


4e minuut.
Repeteco heeft problemen om de bal te vangen. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco onderschept slim de pass. Repeteco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - Jazo FC 0:1

7e minuut.
Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels geeft een lange en hoge pass. Gol kopt de bal weg. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco schiet op doel. Danneels bokst de bal weg. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - Jazo FC 0:2

9e minuut.
Gol rent richting de bal. Gol speelt de bal door. Klungelig pakt Mairesse de bal. Mairesse geeft een lange en hoge pass. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Linowski heeft problemen om de bal te vangen. Papaleo verovert de bal door een tackle van achteren. Papaleo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - Jazo FC 0:3

13e minuut.
Linowski speelt de bal door. Daar is Arrigoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arrigoni neemt de hoekschop. Smutek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gol is nu in balbezit. Gol probeert naar een medespeler te passen. Mairesse is nu in balbezit. Mairesse geeft de bal voor. Repeteco springt en kopt de bal. Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Repeteco is nu in balbezit. Puszkin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Repeteco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Repeteco neemt zijn aanloop. Danneels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - Jazo FC 0:4

22e minuut.
Bergallo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tymrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo draait met de bal, schiet en ... Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Dutra is nu in balbezit. Dutra geeft de bal voor. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Danneels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - Jazo FC 0:5

41e minuut.
Linowski onderschept slim de pass. Linowski geeft een lange en hoge pass. Smutek is nu in balbezit. Smutek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - Jazo FC 1:5

43e minuut.
Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś geeft de bal voor. Puszkin heeft problemen om de bal te vangen. Repeteco rent richting de bal. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Danneels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quid pro quo 61%, Jazo FC 39%.
quid pro quo - Jazo FC 1:5

48e minuut.
Mairesse rent richting de bal. Gol rent richting de bal. Inworp. Gol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mairesse geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Puszkin met de inworp. Paşcalău speelt de bal door. Puszkin rent richting de bal. Gol verovert de bal door een tackle van achteren. Gol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gol geeft een lange en hoge pass. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - Jazo FC 1:6

62e minuut.
Smutek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fafanđel komt het veld opgelopen.

62e minuut.
de Sanjosé bereikt de bal nog maar net als eerste. de Sanjosé met een sublieme pass. Arrigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigoni geeft een hoge lob. Tiurala maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol heeft problemen om de bal te vangen. Gol passt de bal in één keer door. Mairesse geeft een hoge lob. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. Danneels bokst de bal weg.

75e minuut.
Bergallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski onderschept slim de pass. Tymrowski geeft een lange en hoge pass. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo draait met de bal, schiet en ... Danneels bokst de bal weg. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - Jazo FC 1:7

78e minuut.
Daar is Dutra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Iglesias geeft een lange en hoge pass. Papaleo rent richting de bal. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. Danneels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - Jazo FC 1:8

86e minuut.
De Napoli onderschept slim de pass. De Napoli passt de bal zonder na te denken. Smutek is nu in balbezit. Smutek draait met de bal, schiet en ... Fafanđel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quid pro quo 53%, Jazo FC 47%.
quid pro quo - Jazo FC 1:8