Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:12
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: BAYERN 025 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 32979
BAYERN 025 cigla iza špigla
2L84D8 Tactiek nt33
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66.9 gemiddelde waardering 58.7
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Panj onderschept slim de pass. Panj geeft een lange en hoge pass. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN 025 - cigla iza špigla 1:0

6e minuut.
Ömeroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kisa probeert naar een medespeler te passen. Panj probeert naar een medespeler te passen. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij schiet op doel. Pifat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga passt de bal zonder na te denken. Kisa is nu in balbezit. Oruč onderschept slim de pass. Oruč schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bago met een snelle inworp. Bělík speelt de bal door. Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ömeroğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ćustić probeert de bal aan de voet te houden. Matacin is nu in balbezit. Matacin probeert naar een medespeler te passen. Oruč rent richting de bal. Oruč draait met de bal, schiet en ... Antuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN 025 53%, cigla iza špigla 47%.
BAYERN 025 - cigla iza špigla 1:0

58e minuut.
Čeliček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćustić is nu in balbezit. Ćustić passt de bal in één keer door. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij passt de bal in één keer door. Ćustić met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczerbal de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lerga is nu in balbezit. Lerga passt de bal zonder na te denken. Oruč rent richting de bal. Oruč schiet op doel. Antuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAYERN 025 - cigla iza špigla 1:1

63e minuut.
Panj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vishnevskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panj is nu in balbezit. Panj geeft een hoge lob. Szczerbal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mairesse kopt de bal weg. Inworp. Panj met een snelle inworp. Ćustić rent richting de bal. Ćustić geeft de bal voor. Pifat bokst de bal weg.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juranović komt het veld opgelopen. Vinketa komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ćustić met een sublieme pass. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čeliček. Čeliček krijgt een gele kaart. Szczerbal raakt geblesseerd tijdens het duel. Klobučar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij passt de bal zonder na te denken. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal haalt uit met een fantastische trap. Čeliček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terziev komt het veld opgelopen. Čelar komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Szczerbal onderschept slim de pass. Szczerbal met een sublieme pass. Mairesse rent richting de bal. Vishnevskij verovert de bal door een tackle van achteren. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Pifat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Szczerbal onderschept slim de pass. Szczerbal geeft de bal voor. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij schiet op doel. Čelar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klobučar passt de bal in één keer door. Juranović rent richting de bal. Cahuayo rent richting de bal. Juranović onderschept slim de pass. Juranović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN 025 47%, cigla iza špigla 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAYERN 025 - cigla iza špigla 1:1