Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Async Futuriest NK Hrvati Katolici
5212_NEW_NEW Tactiek DeF
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
69.4 gemiddelde waardering 70.5
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


3e minuut.
Dorta probeert de bal met de borst te controleren. Laruccia speelt de bal door. Bramming heeft problemen om de bal te vangen. Bramming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - NK Hrvati Katolici 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narenti met de inworp. Daar is Dorta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorta geeft een lange en hoge pass. Johnsson krijgt zijn hoofd ertegen. Gundulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Laruccia speelt de bal door. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnott is nu in balbezit. Bramming verovert de bal door een tackle van achteren. Bramming haalt uit met een fantastische trap. Guardia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Escobar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vujanović geeft een hoge lob. Bramming springt en kopt de bal. Guardia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Escobar speelt de bal door. Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski passt de bal met de wreef. Bramming rent richting de bal. Bramming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Narenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard verovert de bal door een tackle van achteren. Ricard passt de bal zonder na te denken. Bramming is nu in balbezit. Bramming haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurkson met de inworp. Dorta met een sublieme pass. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson draait met de bal, schiet en ... Gundulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Async Futuriest 53%, NK Hrvati Katolici 47%.
Async Futuriest - NK Hrvati Katolici 0:1

51e minuut.
Iwanowski met een sublieme pass. Chatzikoutselis rent richting de bal. Chatzikoutselis geeft een hoge lob. Escobar geeft een hoge lob. Rażniewski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Narenti is nu in balbezit. Narenti passt de bal zonder na te denken. Dorta probeert naar een medespeler te passen. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ricard rent richting de bal. Narenti verovert de bal door een tackle van achteren. Narenti geeft een lange en hoge pass. Johnsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Async Futuriest - NK Hrvati Katolici 1:1

65e minuut.
Dorta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buonavolontà komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Arnott kopt de bal weg. Lehmann speelt de bal door. Laruccia is nu in balbezit. Laruccia geeft een hoge lob. Bramming is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Narenti verovert de bal door een tackle van achteren. Kirakosyan begaat een overtreding. Kirakosyan krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Mrkaić met een harde bal richting middenveld. Vujanović kopt de bal weg. Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... Guardia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - NK Hrvati Katolici 1:2

88e minuut.
Narenti geeft een hoge lob. Chatzikoutselis heeft problemen om de bal te vangen. Iwanowski onderschept slim de pass. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Async Futuriest - NK Hrvati Katolici 2:2

90e minuut.
Strakhov met een sublieme pass. Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà passt de bal zonder na te denken. Johnsson rent richting de bal. Johnsson schiet op doel. Gundulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Async Futuriest 52%, NK Hrvati Katolici 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Async Futuriest - NK Hrvati Katolici 2:2