Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:16
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 50088
Jazo FC FC New Generation
spust 6 def Tactiek 5-2-3Vi
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
69.8 gemiddelde waardering 73.1
excellent Schieten incredible
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Brochardo met een sublieme pass. Šparica is nu in balbezit. Šparica passt de bal in één keer door. Pamučina rent richting de bal. Pamučina schiet op doel. Švorinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Michels geeft de bal voor. Kwidziński speelt de bal door. Pluciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluciński geeft een hoge lob. Livnjak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pluciński passt de bal in één keer door. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Livnjak verovert de bal door een tackle van achteren. Livnjak schiet op doel. Švorinić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - FC New Generation 0:1

18e minuut.
Gol geeft een lange en hoge pass. Repeteco kopt de bal weg. Daar is Papaleo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papaleo schiet op doel. Drăgănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jazo FC - FC New Generation 1:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šparica met een snelle inworp. Livnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Livnjak geeft een lange en hoge pass. Pamučina springt en kopt de bal. Švorinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Razvigorov geeft de bal voor. Livnjak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Riković de bal onder controle te krijgen. Livnjak rent richting de bal. Livnjak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pamučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamučina passt de bal in één keer door. Riković is nu in balbezit. Riković schiet op doel. Švorinić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - FC New Generation 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 57%, FC New Generation 43%.
Jazo FC - FC New Generation 1:2

46e minuut.
Pagnoncelli komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Brochardo met een sublieme pass. Dutra is nu in balbezit. Dutra geeft een hoge lob. Papaleo rent richting de bal. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. Drăgănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Todd kopt de bal weg. Klungelig pakt García Iglesias de bal. Pamučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković rent richting de bal. Riković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Riković rent richting de bal. Riković probeert naar een medespeler te passen. Pamučina rent richting de bal. Pamučina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - FC New Generation 1:3

72e minuut.
Razvigorov onderschept slim de pass. Razvigorov geeft een lange en hoge pass. Livnjak kopt de bal weg. Pamučina is nu in balbezit. Pamučina schiet op doel. Švorinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - FC New Generation 1:4

73e minuut.
Repeteco passt de bal zonder na te denken. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski passt de bal met de wreef. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Michels geeft een hoge lob. Papaleo is nu in balbezit. Met opzet legt Kocman zijn tegenspeler op de grond. Kocman krijgt een gele kaart. Papaleo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pagnoncelli komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski geeft de bal voor. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. Drăgănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - FC New Generation 2:4

87e minuut.
Pluciński passt de bal met de wreef. Tymrowski probeert naar een medespeler te passen. Pagnoncelli probeert naar een medespeler te passen. Papaleo rent richting de bal. Papaleo schiet op doel. Drăgănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 46%, FC New Generation 54%.
Jazo FC - FC New Generation 2:4