Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:16
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Livada s rakijom
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 50324
NK Hrvati Katolici U BULJU
523ldla Tactiek novo
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 65.4
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Vujanović geeft de bal voor. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostrzewa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vujanović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Oršić geeft de bal voor. Bramming kopt de bal weg. Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... Šilhánek probeert de bal aan de voet te houden. Gundelach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Lefter passt de bal zonder na te denken. Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić geeft een lange en hoge pass. Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski schiet op doel. Gundelach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - U BULJU 1:0

8e minuut.
Lipničan heeft problemen om de bal te vangen. Mellemstrand is nu in balbezit. Mrkaić onderschept slim de pass. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan draait met de bal, schiet en ... Gundulić bokst de bal weg.

9e minuut.
Kostrzewa heeft problemen om de bal te vangen. Livădaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostrzewa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vujanović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mrkaić is nu in balbezit. Lipničan onderschept slim de pass. Lipničan met een sublieme pass. Mellemstrand rent richting de bal. Mellemstrand haalt uit met een fantastische trap. Gundulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Lefter geeft de bal voor. Klungelig pakt Mellemstrand de bal. Ricard is nu in balbezit. Mellemstrand onderschept slim de pass. Mellemstrand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović passt de bal in één keer door. Kostrzewa heeft problemen om de bal te vangen. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ... Gundelach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - U BULJU 2:0

20e minuut.
Ricard kopt de bal weg. Liavitski rent richting de bal. Liavitski geeft een hoge lob. Daar is Mellemstrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellemstrand haalt uit met een fantastische trap. Gundulić bokst de bal weg. Mrkaić geeft een lange en hoge pass. Kostrzewa is nu in balbezit. Bramming speelt de bal door. Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dadić geeft een hoge lob. Mellemstrand kopt de bal weg. Klungelig pakt Kirakosyan de bal. Lipničan rent richting de bal. Lipničan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Iwanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Šilhánek de bal. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski schiet op doel. Gundelach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Ricard onderschept slim de pass. Ricard probeert naar een medespeler te passen. Vujanović speelt de bal door. Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kostrzewa heeft problemen om de bal te vangen. Šilhánek is nu in balbezit. Met opzet legt Kostrzewa zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kostrzewa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Rażniewski passt de bal met de wreef. Bramming rent richting de bal. Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - U BULJU 3:0

41e minuut.
Mellemstrand onderschept slim de pass. Łapeta rent richting de bal. Łapeta geeft een hoge lob. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan draait met de bal, schiet en ... Gundulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Liavitski verovert de bal door een tackle van achteren. Liavitski probeert naar een medespeler te passen. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter probeert naar een medespeler te passen. Lipničan is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hrvati Katolici 44%, U BULJU 56%.
NK Hrvati Katolici - U BULJU 3:0

47e minuut.
Łapeta passt de bal zonder na te denken. Prince rent richting de bal. Prince passt de bal in één keer door. Mellemstrand rent richting de bal. Mellemstrand draait met de bal, schiet en ... Gundulić bokst de bal weg.

48e minuut.
Prince geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ricard de bal. Mellemstrand rent richting de bal. Mellemstrand schiet op doel. Gundulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - U BULJU 3:1

55e minuut.
Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilhánek rent richting de bal. Met opzet legt Rażniewski zijn tegenspeler op de grond. Rażniewski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Łapeta is nu in balbezit. Łapeta passt de bal zonder na te denken. Prince probeert naar een medespeler te passen. Liavitski is nu in balbezit. Liavitski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gundulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gundulić met een sublieme pass. İytaş is nu in balbezit. İytaş passt de bal zonder na te denken. Bramming rent richting de bal. Bramming schiet op doel. Gundelach bokst de bal weg.

60e minuut.
Iwanowski speelt de bal door. İytaş bereikt de bal nog maar net als eerste. İytaş probeert naar een medespeler te passen. Rażniewski heeft problemen om de bal te vangen. Rażniewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bramming heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - U BULJU 4:1

61e minuut.
Pitman komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter passt de bal zonder na te denken. Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić geeft een hoge lob. Mellemstrand maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Ţugurlan komt het veld opgelopen. Burlica komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Vujanović passt de bal zonder na te denken. Bramming is nu in balbezit. Pitman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pitman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pitman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Lipničan onderschept slim de pass. Mrkaić rent richting de bal. Lipničan onderschept slim de pass. Lipničan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. İytaş bereikt de bal nog maar net als eerste. İytaş passt de bal zonder na te denken. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
İytaş onderschept slim de pass. İytaş passt de bal in één keer door. Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... Gundelach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - U BULJU 5:1

86e minuut.
Mellemstrand rent richting de bal. Mrkaić probeert naar een medespeler te passen. Bramming rent richting de bal. Bramming schiet op doel. Gundelach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hrvati Katolici - U BULJU 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hrvati Katolici 46%, U BULJU 54%.
NK Hrvati Katolici - U BULJU 6:1