Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:16
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: TIGROVI Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 30415
TIGROVI Async Futuriest
3232-2023 Tactiek 5212_NEW_NEW
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 69.3
very good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Jurkson passt de bal in één keer door. Strakhov is nu in balbezit. Strakhov met een sublieme pass. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson draait met de bal, schiet en ... Szegletes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Narenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Narenti geeft een hoge lob. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson haalt uit met een fantastische trap. Szegletes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Async Futuriest 0:1

33e minuut.
Narenti is nu in balbezit. Guerrero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narenti raakt geblesseerd tijdens het duel. Onstad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Johnsson krijgt zijn hoofd ertegen. Szegletes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Async Futuriest 0:2

39e minuut.
Onstad rent richting de bal. Onstad passt de bal zonder na te denken. Narenti met een sublieme pass. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson draait met de bal, schiet en ... Szegletes bokst de bal weg.

41e minuut.
Pacocha geeft de bal voor. Rząsa controleert de bal met de borst. Lachmund legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rząsa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pacocha zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Async Futuriest 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGROVI 57%, Async Futuriest 43%.
TIGROVI - Async Futuriest 1:2

46e minuut.
Lehmann probeert naar een medespeler te passen. Alahärsilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Narenti onderschept slim de pass. Narenti geeft een lange en hoge pass. Johnsson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Strakhov probeert naar een medespeler te passen. Narenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Narenti passt de bal zonder na te denken. Johnsson rent richting de bal. Johnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pacocha met een sublieme pass. Narenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Narenti passt de bal in één keer door. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson haalt uit met een fantastische trap. Szegletes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Rząsa passt de bal met de wreef. Pacocha rent richting de bal. Pacocha geeft een hoge lob. Tassari rent richting de bal. Tassari schiet op doel. Guardia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Barylewski met een sublieme pass. Narenti is nu in balbezit. Narenti geeft de bal voor. Johnsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Szegletes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Async Futuriest 1:3

72e minuut.
Narenti is nu in balbezit. Narenti speelt de bal door. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson haalt uit met een fantastische trap. Szegletes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Async Futuriest 1:4

78e minuut.
Barylewski rent richting de bal. Barylewski met een sublieme pass. Narenti rent richting de bal. Narenti passt de bal met de wreef. Onstad geeft de bal voor. Paal! Szegletes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Async Futuriest 1:5

85e minuut.
Szegletes speelt de bal door. Pacocha kopt de bal weg. Klungelig pakt Arnott de bal. Rząsa rent richting de bal. Rząsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Arnott passt de bal met de wreef. Narenti is nu in balbezit. Narenti geeft de bal voor. Johnsson krijgt zijn hoofd ertegen. Szegletes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGROVI 59%, Async Futuriest 41%.
TIGROVI - Async Futuriest 1:5