Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
quid pro quo TIGROVI
5_2_1_2_Dule_rep Tactiek 3232-2023
45% Balbezit 55%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
67.6 gemiddelde waardering 62.8
wonderbaarlijk Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


13e minuut.
İstek bereikt de bal nog maar net als eerste. De Napoli met een sublieme pass. Tiurala rent richting de bal. Tiurala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - TIGROVI 1:0

16e minuut.
Kopričanec speelt de bal door. Arrigoni heeft problemen om de bal te vangen. Arrigoni geeft de bal voor. Smutek springt en kopt de bal. Szegletes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - TIGROVI 2:0

18e minuut.
Kopričanec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arrigoni de bal. Arrigoni passt de bal zonder na te denken. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - TIGROVI 3:0

20e minuut.
De Napoli verovert de bal door een tackle van achteren. De Napoli met een sublieme pass. Arrigoni speelt de bal door. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek haalt uit met een fantastische trap. Szegletes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kopričanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopričanec passt de bal in één keer door. Arrigoni speelt de bal door. Smutek is nu in balbezit. Smutek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - TIGROVI 4:0

30e minuut.
De Napoli geeft de bal voor. Quluzadə is nu in balbezit. Smutek verovert de bal door een tackle van achteren. Smutek geeft een lange en hoge pass. Tiurala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - TIGROVI 5:0

33e minuut.
Pazurek heeft problemen om de bal te vangen. Pazurek geeft de bal voor. Oršolić rent richting de bal. Oršolić haalt uit met een fantastische trap. Danneels probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - TIGROVI 5:1

36e minuut.
Guerrero met een sublieme pass. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek geeft een lange en hoge pass. Oršolić rent richting de bal. Oršolić haalt uit met een fantastische trap. Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
De Napoli is nu in balbezit. Kopričanec met een sublieme pass. Arrigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigoni geeft een hoge lob. Smutek springt en kopt de bal. Szegletes bokst de bal weg. Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kopričanec passt de bal zonder na te denken. Košutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek onderschept slim de pass. Smutek schiet op doel. Szegletes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - TIGROVI 6:1

42e minuut.
Pazurek geeft een lange en hoge pass. Oršolić kopt de bal weg. Klungelig pakt Linowski de bal. Tassari rent richting de bal. Tassari draait met de bal, schiet en ... Danneels bokst de bal weg.

44e minuut.
Tassari kopt de bal weg. Daar is Puszkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oršolić is nu in balbezit. Oršolić draait met de bal, schiet en ... Danneels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quid pro quo 34%, TIGROVI 66%.
quid pro quo - TIGROVI 6:1

48e minuut.
Pacocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacocha passt de bal in één keer door. Tassari is nu in balbezit. Tassari draait met de bal, schiet en ... Danneels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - TIGROVI 6:2

52e minuut.
Arrigoni kopt de bal weg. Smutek rent richting de bal. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala draait met de bal, schiet en ... Szegletes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - TIGROVI 7:2

54e minuut.
De Napoli met een snelle inworp. Kopričanec met een sublieme pass. Daar is De Napoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Napoli geeft een lange en hoge pass. Smutek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Grala kopt de bal weg. Kopričanec probeert naar een medespeler te passen. Arrigoni heeft problemen om de bal te vangen. Arrigoni geeft een hoge lob. Tiurala springt en kopt de bal. Szegletes bokst de bal weg. Smutek rent richting de bal. Smutek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - TIGROVI 8:2

70e minuut.
de Sanjosé is nu in balbezit. de Sanjosé geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quluzadə de bal. Smutek is nu in balbezit. Smutek draait met de bal, schiet en ... Szegletes bokst de bal weg.

76e minuut.
Linowski onderschept slim de pass. Kopričanec probeert naar een medespeler te passen. Arrigoni is nu in balbezit. Arrigoni geeft een hoge lob. Smutek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pacocha verovert de bal door een tackle van achteren. Bergallo onderschept slim de pass. Tassari rent richting de bal. Tassari schiet op doel. Danneels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - TIGROVI 8:3

86e minuut.
Bergallo probeert naar een medespeler te passen. Arrigoni is nu in balbezit. Arrigoni geeft de bal voor. Smutek springt en kopt de bal. Szegletes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - TIGROVI 9:3

87e minuut.
Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə is nu in balbezit. Smutek onderschept slim de pass. Smutek haalt uit met een fantastische trap. Szegletes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - TIGROVI 10:3

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szegletes niet meer kan verder spelen. Sturnela komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Froli is nu in balbezit. Froli speelt de bal door. Tassari is nu in balbezit. Tassari schiet op doel. Danneels werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quid pro quo 38%, TIGROVI 62%.
quid pro quo - TIGROVI 10:3