Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:11
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Fort Minor Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 43288
FC New Generation NK Hrvati Katolici
5-2-3Vi Tactiek FeD
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 9
67.5 gemiddelde waardering 68.1
formidable Schieten formidable
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
İytaş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Laruccia de bal. Laruccia speelt de bal door. Bramming rent richting de bal. Bramming haalt uit met een fantastische trap. Drăgănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
İytaş passt de bal zonder na te denken. Laruccia rent richting de bal. Laruccia passt de bal in één keer door. Bramming is nu in balbezit. Bramming haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klungelig pakt Fjertoch de bal. Fjertoch speelt de bal door. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev draait met de bal, schiet en ... Gundulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Generation 43%, NK Hrvati Katolici 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC New Generation - NK Hrvati Katolici 0:0

47e minuut.
Pluciński met een sublieme pass. Šukara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirakosyan is nu in balbezit. Ponomarev verovert de bal door een tackle van achteren. Ponomarev draait met de bal, schiet en ... Gundulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trnjanin rent richting de bal. Iwanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iwanowski krijgt een gele kaart. Trnjanin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ponomarev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gundulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - NK Hrvati Katolici 1:0

49e minuut.
Bandulaja passt de bal zonder na te denken. Laruccia met een sublieme pass. İytaş probeert naar een medespeler te passen. Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kirakosyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pluciński met de inworp. Ponomarev rent richting de bal. Ponomarev draait met de bal, schiet en ... Gundulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Fjertoch probeert naar een medespeler te passen. Pluciński rent richting de bal. Pluciński passt de bal met de wreef. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rażniewski probeert naar een medespeler te passen. İytaş speelt de bal door. Bramming heeft problemen om de bal te vangen. Bramming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC New Generation - NK Hrvati Katolici 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Generation 40%, NK Hrvati Katolici 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC New Generation - NK Hrvati Katolici 1:1