Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Async Futuriest BAYERN 025
5212_NEW_NEW Tactiek 2L84D8
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
71.3 gemiddelde waardering 66.2
incredible Schieten formidable
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal passt de bal zonder na te denken. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - BAYERN 025 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Narenti de bal. Narenti met een sublieme pass. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson draait met de bal, schiet en ... Antuña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Async Futuriest - BAYERN 025 1:1

7e minuut.
Narenti kopt de bal weg. Johnsson is nu in balbezit. Kisa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kisa krijgt een gele kaart. Johnsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Johnsson neemt de penalty, wat een uithaal! Antuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kiepski onderschept slim de pass. Kisa rent richting de bal. Kisa geeft een lange en hoge pass. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kiepski geeft een hoge lob. Šparović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šparović passt de bal in één keer door. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Inworp. Narenti met de inworp. Onstad is nu in balbezit. Onstad geeft de bal voor. Johnsson springt en kopt de bal. Antuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kisa met een sublieme pass. Daar is Vishnevskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafal? tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rafal? krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Jurkson verovert de bal door een tackle van achteren. Jurkson geeft een lange en hoge pass. Johnsson rent richting de bal. Johnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - BAYERN 025 2:1

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cahuayo trapt de bal weg van het doel. Ćustić kopt de bal weg. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jurkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkson geeft een lange en hoge pass. Johnsson kopt de bal weg. Daar is Narenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narenti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Strakhov kopt de bal weg. Rafal? rent richting de bal. Rafal? geeft een hoge lob. Johnsson springt en kopt de bal. Antuña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - BAYERN 025 3:1

38e minuut.
Panj geeft een hoge lob. Lehmann kopt de bal weg. Strakhov met een sublieme pass. Johnsson rent richting de bal. Johnsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Johnsson rent richting de bal. Pérez Peña rent richting de bal. Johnsson maakt een afschuwelijke overtreding. Johnsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Async Futuriest 50%, BAYERN 025 50%.
Async Futuriest - BAYERN 025 3:1

53e minuut.
Rafal? heeft problemen om de bal te vangen. Rafal? met een sublieme pass. Narenti probeert naar een medespeler te passen. Johnsson rent richting de bal. Johnsson draait met de bal, schiet en ... Antuña bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Strakhov zal de hoekschop nemen. Johnsson krijgt zijn hoofd ertegen. Antuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pérez Peña onderschept slim de pass. Narenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahuayo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Narenti raakt geblesseerd tijdens het duel. Johnsson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson haalt uit met een fantastische trap. Antuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guardia trapt de bal weg. Rafal? kopt de bal weg. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson schiet op doel. Antuña bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Kisa kopt de bal weg. Vishnevskij rent richting de bal. Kiepski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vishnevskij raakt geblesseerd tijdens het duel. Vishnevskij wilt de vrije trap nemen. Guardia bokst de bal weg.

74e minuut.
Rafal? heeft problemen om de bal te vangen. Rafal? geeft een hoge lob. Cahuayo kan de bal niet met de borst controleren. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson draait met de bal, schiet en ... Antuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - BAYERN 025 4:1

80e minuut.
Onstad passt de bal met de wreef. Narenti is nu in balbezit. Narenti geeft een lange en hoge pass. Johnsson rent richting de bal. Johnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - BAYERN 025 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Async Futuriest 45%, BAYERN 025 55%.
Async Futuriest - BAYERN 025 5:1