Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:15
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 54167
Jazo FC NK Hrvati Katolici
pettridva Tactiek ikkž
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
65.6 gemiddelde waardering 57.3
formidable Schieten solid
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Repeteco passt de bal zonder na te denken. Gol rent richting de bal. Gol passt de bal met de wreef. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ricov geeft een lange en hoge pass. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. García Iglesias maakt een afschuwelijke overtreding. García Iglesias krijgt een gele kaart. Kostrzewa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kostrzewa kan niet meer verder spelen. Skorić komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol passt de bal zonder na te denken. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Gundulić bokst de bal weg.

26e minuut.
Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo onderschept slim de pass. Kirakosyan probeert naar een medespeler te passen. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo draait met de bal, schiet en ... Gundulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Tymrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gol rent richting de bal. Gol passt de bal met de wreef. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski geeft de bal voor. Gundulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian passt de bal in één keer door. Mairesse probeert naar een medespeler te passen. Repeteco rent richting de bal. Repeteco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra geeft een lange en hoge pass. Iwanowski heeft problemen om de bal te vangen. Papaleo rent richting de bal. Papaleo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Repeteco passt de bal met de wreef. Gol speelt de bal door. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. Gundulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - NK Hrvati Katolici 1:0

44e minuut.
Gol passt de bal zonder na te denken. Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrian geeft een hoge lob. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 33%, NK Hrvati Katolici 67%.
Jazo FC - NK Hrvati Katolici 1:0

46e minuut.
Golja komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kirakosyan kopt de bal weg. Gol is nu in balbezit. Gol geeft een hoge lob. Repeteco rent richting de bal. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Gundulić bokst de bal weg.

49e minuut.
Tymrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gol geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mrkaić de bal. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - NK Hrvati Katolici 2:0

57e minuut.
Mairesse passt de bal met de wreef. Gol is nu in balbezit. Gol passt de bal in één keer door. Golja is nu in balbezit. Golja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gol geeft de bal voor. Klungelig pakt Golja de bal. Ricard rent richting de bal. Repeteco onderschept slim de pass. Repeteco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - NK Hrvati Katolici 3:0

71e minuut.
Gol geeft de bal voor. Repeteco is nu in balbezit. Mrkaić rent richting de bal. Repeteco onderschept slim de pass. Repeteco schiet op doel. Gundulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valerjev komt het veld opgelopen. Bijelović komt het veld opgelopen. Mairesse neemt de hoekschop. Repeteco springt en kopt de bal. Gundulić bokst de bal weg.

74e minuut.
Golja kopt de bal weg. Repeteco is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kirakosyan ... Strafschop! Kirakosyan krijgt een gele kaart. Repeteco raakt geblesseerd tijdens het duel. Golja neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - NK Hrvati Katolici 4:0

87e minuut.
Gol geeft een lange en hoge pass. Golja kopt de bal weg. Kirakosyan rent richting de bal. Repeteco verovert de bal door een tackle van achteren. Repeteco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 34%, NK Hrvati Katolici 66%.
Jazo FC - NK Hrvati Katolici 4:0