Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Mit
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 17317
FC Pogar AURELIA COLONIA
mep6-2 Tactiek luka3
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.6 gemiddelde waardering 60.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Batak geeft de bal voor. Huško heeft problemen om de bal te vangen. Tiến Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Anh geeft de bal voor. Rosenkrantz krijgt zijn hoofd ertegen. Ladan bokst de bal weg.

12e minuut.
Blombowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blombowski passt de bal in één keer door. Barcău is nu in balbezit. Barcău geeft een hoge lob. Rosenkrantz krijgt zijn hoofd ertegen. Ladan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Teichmann passt de bal in één keer door. Szojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojka geeft de bal voor. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Brzęk passt de bal met de wreef. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz passt de bal zonder na te denken. Plivaric is nu in balbezit. Plivaric haalt uit met een fantastische trap. Ladan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bjelić passt de bal in één keer door. Barcău rent richting de bal. Barcău speelt de bal door. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric haalt uit met een fantastische trap. Ladan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Barcău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcău met een sublieme pass. Teichmann met een sublieme pass. Szojka rent richting de bal. Szojka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - AURELIA COLONIA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogar 61%, AURELIA COLONIA 39%.
FC Pogar - AURELIA COLONIA 0:1

51e minuut.
Batak verovert de bal door een tackle van achteren. Batak geeft een lange en hoge pass. Szymczykiewicz kopt de bal weg. Huško rent richting de bal. Huško haalt uit met een fantastische trap. Knjaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Daar is Szojka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szojka speelt de bal door. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric schiet op doel. Ladan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - AURELIA COLONIA 0:2

59e minuut.
Teichmann speelt de bal door. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft een hoge lob. Plivaric krijgt zijn hoofd ertegen. Ladan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Plivaric passt de bal zonder na te denken. Szojka rent richting de bal. Szojka passt de bal in één keer door. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric draait met de bal, schiet en ... Ladan bokst de bal weg. Rosenkrantz krijgt zijn hoofd ertegen. Ladan bokst de bal weg.

72e minuut.
Matoc probeert naar een medespeler te passen. Kulagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulagić speelt de bal door. Klungelig pakt Huško de bal. Huško schiet op doel. Knjaz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Blombowski rent richting de bal. Blombowski passt de bal in één keer door. Szojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojka geeft de bal voor. Rosenkrantz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ladan bokst de bal weg.

77e minuut.
Hoài Nam passt de bal met de wreef. Batak rent richting de bal. Batak passt de bal met de wreef. Kulagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulagić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Barcău is nu in balbezit. Barcău probeert naar een medespeler te passen. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz schiet op doel. Ladan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ladan met een harde bal richting middenveld. Hoài Nam heeft problemen om de bal te vangen. Kulagić probeert naar een medespeler te passen. Lipka heeft problemen om de bal te vangen. Lipka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Batak heeft problemen om de bal te vangen. Hoài Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Nam geeft een lange en hoge pass. Teichmann is nu in balbezit. Teichmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogar 51%, AURELIA COLONIA 49%.
FC Pogar - AURELIA COLONIA 0:2