Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torcida Göteborg NK KirkAni
352 Tactiek PRO_D
50% Balbezit 50%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.4 gemiddelde waardering 43.1
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Bošotin geeft een hoge lob. Treven kopt de bal weg. Costache is nu in balbezit. Costache draait met de bal, schiet en ... Ogresta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - NK KirkAni 0:1

4e minuut.
Rebrača speelt de bal door. Daar is Krizmanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costache verovert de bal door een tackle van achteren. Costache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošotin is nu in balbezit. Pelicarić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pelicarić krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ogresta speelt de bal door. Mikuš heeft problemen om de bal te vangen. Knežević is nu in balbezit. Knežević passt de bal in één keer door. Treven rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lijanović heeft problemen om de bal te vangen. Bošotin rent richting de bal. Bošotin passt de bal zonder na te denken. Costache rent richting de bal. Costache schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
van de Wal passt de bal met de wreef. Bošotin rent richting de bal. Bošotin passt de bal zonder na te denken. Treven rent richting de bal. Treven draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - NK KirkAni 0:2

30e minuut.
Naglić kopt de bal weg. Mikuš probeert de bal met de borst te controleren. Knežević is nu in balbezit. Knežević geeft de bal voor. Costache maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bošotin speelt de bal door. Treven heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čunčić. Treven is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bošotin wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bošotin kopt de bal weg. Lijanović rent richting de bal. Lijanović passt de bal zonder na te denken. van de Wal bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Wal geeft een hoge lob. Ogresta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Treven maakt een snoekduik en kopt de bal. Ogresta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - NK KirkAni 0:3

39e minuut.
Ogresta speelt de bal door. Knežević rent richting de bal. Knežević passt de bal zonder na te denken. Treven heeft problemen om de bal te vangen. Treven schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Göteborg 76%, NK KirkAni 24%.
Torcida Göteborg - NK KirkAni 0:3

46e minuut.
Will is nu in balbezit. Will geeft de bal voor. Pelicarić heeft problemen om de bal te vangen. Costache rent richting de bal. Costache haalt uit met een fantastische trap. Ogresta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - NK KirkAni 0:4

50e minuut.
Bošotin geeft de bal voor. Pelicarić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Costache is nu in balbezit. Costache schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Treven rent richting de bal. Treven schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Chiarelli rent richting de bal. Chiarelli geeft een hoge lob. Treven kopt de bal weg. Costache rent richting de bal. Costache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - NK KirkAni 0:5

55e minuut.
Lijanović is nu in balbezit. Bošotin onderschept slim de pass. Bošotin geeft een hoge lob. Costache is nu in balbezit. Costache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - NK KirkAni 0:6

60e minuut.
Inworp. Naglić met de inworp. Knežević geeft een hoge lob. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bošotin is nu in balbezit. Bošotin geeft een hoge lob. Costache heeft problemen om de bal te vangen. Costache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - NK KirkAni 0:7

74e minuut.
Chiarelli met een sublieme pass. Čunčić rent richting de bal. Costache onderschept slim de pass. Costache schiet op doel. Ogresta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - NK KirkAni 0:8

78e minuut.
Janduda onderschept slim de pass. Janduda geeft de bal voor. Treven kopt de bal weg. Costache is nu in balbezit. Costache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Costache rent richting de bal. Costache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - NK KirkAni 0:9

80e minuut.
Lijanović rent richting de bal. Lijanović geeft een lange en hoge pass. Lundemand is nu in balbezit. Lundemand geeft een lange en hoge pass. Costache rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ogresta speelt de bal door. Bošotin kopt de bal weg. Pezelj met een sublieme pass. Treven is nu in balbezit. Treven haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Knežević geeft een lange en hoge pass. Ogresta met een sublieme pass. Bošotin kopt de bal weg. Costache rent richting de bal. Costache schiet op doel. Ogresta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - NK KirkAni 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Göteborg 85%, NK KirkAni 15%.
Torcida Göteborg - NK KirkAni 0:10