Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:12
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: AURELIA COLONIA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27714
AURELIA COLONIA San Servolo Atletics
luka3 Tactiek 443 tech
57% Balbezit 43%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten formidable
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores geeft een lange en hoge pass. Romportl kopt de bal weg. Torrijos bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrijos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - San Servolo Atletics 0:1

6e minuut.
Muler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brzęk komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Dusík geeft een lange en hoge pass. Catarsi kopt de bal weg. Torrijos rent richting de bal. Torrijos schiet op doel. Knjaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Flores speelt de bal door. Ngọc Cường heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Cường met een sublieme pass. Catarsi rent richting de bal. Catarsi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Cieśliński kopt de bal weg. Barcău controleert de bal met de borst. Barcău passt de bal in één keer door. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap. Beauvais bokst de bal weg.

22e minuut.
Blombowski met de inworp. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosenkrantz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Blombowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosenkrantz springt en kopt de bal. Beauvais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ngọc Cường passt de bal zonder na te denken. Romportl met een sublieme pass. Torrijos bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrijos schiet op doel. Knjaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - San Servolo Atletics 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURELIA COLONIA 53%, San Servolo Atletics 47%.
AURELIA COLONIA - San Servolo Atletics 0:2

46e minuut.
Torrijos met een sublieme pass. Catarsi is nu in balbezit. Met opzet legt Plivaric zijn tegenspeler op de grond. Plivaric krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Romportl rent richting de bal. Romportl probeert naar een medespeler te passen. Torrijos is nu in balbezit. Torrijos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Blombowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Manna de bal. Flores onderschept slim de pass. Flores geeft een hoge lob. Torrijos rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński passt de bal met de wreef. Romportl rent richting de bal. Romportl geeft een hoge lob. Catarsi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - San Servolo Atletics 0:3

66e minuut.
Klungelig pakt Szojka de bal. Flores met een sublieme pass. Romportl heeft problemen om de bal te vangen. Romportl geeft een lange en hoge pass. Catarsi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - San Servolo Atletics 0:4

73e minuut.
Daar is Catarsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiến Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Torrijos is nu in balbezit. Torrijos schiet op doel. Knjaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dusík verovert de bal door een tackle van achteren. Dusík met een sublieme pass. Catarsi is nu in balbezit. Catarsi draait met de bal, schiet en ... Knjaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - San Servolo Atletics 0:5

77e minuut.
Sellier geeft de bal voor. Plivaric kopt de bal weg. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz schiet op doel. Beauvais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - San Servolo Atletics 1:5

78e minuut.
Romportl passt de bal met de wreef. Torrijos rent richting de bal. Torrijos passt de bal zonder na te denken. Catarsi is nu in balbezit. Catarsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ngọc Cường speelt de bal door. Romportl probeert naar een medespeler te passen. Torrijos is nu in balbezit. Torrijos heeft problemen om de bal te vangen. Torrijos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURELIA COLONIA 58%, San Servolo Atletics 42%.
AURELIA COLONIA - San Servolo Atletics 1:5