Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:12
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Mit
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 16204
FC Pogar Vodnjan 1968
mep6-2 Tactiek 3-4-3
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 55.4
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


13e minuut.
Lukavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou onderschept slim de pass. Sapena rent richting de bal. Sapena draait met de bal, schiet en ... Ladan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Vodnjan 1968 0:1

14e minuut.
Nicoletta rent richting de bal. Nicoletta geeft een hoge lob. Lappas kopt de bal weg. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sapena geeft een lange en hoge pass. Nicoletta rent richting de bal. Žaja schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Žaja krijgt een gele kaart. Nicoletta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conde wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bimbrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbrowski passt de bal in één keer door. Lappas rent richting de bal. Waśko geeft de bal voor. Sapena springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Genkov probeert naar een medespeler te passen. Kulagić probeert de bal met de borst te controleren. Kulagić passt de bal in één keer door. Huško rent richting de bal. Huško draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nicoletta passt de bal zonder na te denken. Brunner rent richting de bal. Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Sapena rent richting de bal. Sapena draait met de bal, schiet en ... Ladan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogar 69%, Vodnjan 1968 31%.
FC Pogar - Vodnjan 1968 0:1

51e minuut.
Genkov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sapena kopt de bal weg. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Vodnjan 1968 0:2

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Butea komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Tzortzoglou speelt de bal door. Brunner rent richting de bal. Brunner passt de bal met de wreef. Butea rent richting de bal. Butea haalt uit met een fantastische trap. Ladan bokst de bal weg. Nicoletta geeft een lange en hoge pass. Daar is Batak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunner rent richting de bal. Brunner schiet op doel. Ladan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nicoletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Vodnjan 1968 0:3

56e minuut.
Roleder komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Nicoletta rent richting de bal. Nicoletta speelt de bal door. Lukavac rent richting de bal. Butea onderschept slim de pass. Butea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ďuračinský komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Krznar passt de bal met de wreef. Roleder rent richting de bal. Roleder geeft een lange en hoge pass. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský haalt uit met een fantastische trap. Ladan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Wasserfallen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský passt de bal in één keer door. Butea is nu in balbezit. Butea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagaméri komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tzortzoglou is nu in balbezit. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský geeft de bal voor. Brunner is nu in balbezit. Brunner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Vodnjan 1968 0:4

74e minuut.
Batak met de inworp. Kulagić is nu in balbezit. Conde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conde krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kulagić raakt geblesseerd tijdens het duel. Huško met een snel genomen vrije trap. Lipka kopt de bal weg. Conde probeert de bal met de borst te controleren. Szymczykiewicz rent richting de bal. Szymczykiewicz haalt uit met een fantastische trap. Genkov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogar 58%, Vodnjan 1968 42%.
FC Pogar - Vodnjan 1968 0:4