Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:17
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Grbavi stadion
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 40838
Ekseri Grbavi nk simultanka
14-2-4-3-1-2 Tactiek 53k1
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 6
64 gemiddelde waardering 61.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Pelegrin geeft een hoge lob. Drecun kopt de bal weg. Udiljak rent richting de bal. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. Bazhan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekseri Grbavi - nk simultanka 1:0

4e minuut.
Mijatov met een sublieme pass. Saperlot rent richting de bal. Czwertyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saperlot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saperlot legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekseri Grbavi - nk simultanka 2:0

5e minuut.
Lopes probeert naar een medespeler te passen. Legčević rent richting de bal. Legčević met een sublieme pass. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj draait met de bal, schiet en ... Šestak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Legčević de bal. Legčević geeft een lange en hoge pass. Drecun kopt de bal weg. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak schiet op doel. Bazhan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Komnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komnen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Komnen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bedryj springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šestak bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Ivanušec neemt vlug de vrije trap. Daar is Pelegrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Strujic zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Strujic naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pelegrin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Komnen met een snel genomen vrije trap. Bedryj springt en kopt de bal. Šestak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pelegrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrin passt de bal met de wreef. Komnen probeert naar een medespeler te passen. Bedryj rent richting de bal. Bedryj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lopes trapt de bal weg van het doel. Podobnik kopt de bal weg. Viscayosa is nu in balbezit. Bedryj onderschept slim de pass. Bedryj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Pelegrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov geeft een lange en hoge pass. Udiljak rent richting de bal. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekseri Grbavi 64%, nk simultanka 36%.
Ekseri Grbavi - nk simultanka 2:0

63e minuut.
Czwertyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kontešić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pelegrin rent richting de bal. Vukomanović onderschept slim de pass. Vukomanović geeft een hoge lob. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Udiljak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Mijatov is nu in balbezit. Udiljak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hrvatin. Hrvatin krijgt een gele kaart. Udiljak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Udiljak kan niet meer verder spelen. Vujanić komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bedryj controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lopes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ivanušec heeft problemen om de bal te vangen. Saperlot verovert de bal door een tackle van achteren. Saperlot schiet op doel. Bazhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Inworp. Komnen met de inworp. Vukomanović is nu in balbezit. Pelegrin verovert de bal door een tackle van achteren. Pelegrin geeft een lange en hoge pass. Šestak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Vujanić rent richting de bal. Kontešić rent richting de bal. Saperlot verovert de bal door een tackle van achteren. Saperlot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Drecun passt de bal in één keer door. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hrvatin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Mijatov raakt geblesseerd tijdens het duel. Mijatov met een snel genomen vrije trap. Saperlot rent richting de bal. Kontešić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saperlot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sobin komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekseri Grbavi 65%, nk simultanka 35%.
Ekseri Grbavi - nk simultanka 2:0