Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Gradina United Betine
mod442 Tactiek 433D
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
63.2 gemiddelde waardering 59
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Topić onderschept slim de pass. Topić geeft een lange en hoge pass. Avramović rent richting de bal. Avramović schiet op doel. Pisnjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Betine 1:0

6e minuut.
Avramović is nu in balbezit. Hubchev is nu in balbezit. Hubchev passt de bal zonder na te denken. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avramović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Betine 2:0

13e minuut.
Martać geeft de bal voor. Fasolka kopt de bal weg. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński draait met de bal, schiet en ... Kátay probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Topić geeft de bal voor. Avramović kopt de bal weg. Krauch met een sublieme pass. Klungelig pakt Kujawiński de bal. Kujawiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kátay trapt de bal weg. Martać rent richting de bal. Martać geeft een lange en hoge pass. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mandeganja is nu in balbezit. Mandeganja geeft een hoge lob. Podleski probeert de bal aan de voet te houden. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović draait met de bal, schiet en ... Pisnjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Klungelig pakt Kusí de bal. Kusí geeft de bal voor. Daar is Camilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Topić is nu in balbezit. Topić geeft de bal voor. Krauch kopt de bal weg. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Mandeganja verovert de bal door een tackle van achteren. Kajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandeganja verovert de bal door een tackle van achteren. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Varga rent richting de bal. Varga passt de bal met de wreef. Avramović is nu in balbezit. Avramović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Betine 3:0

39e minuut.
Butulan passt de bal met de wreef. Avramović is nu in balbezit. Avramović passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Pisnjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Găleşanu passt de bal met de wreef. Martać bereikt de bal nog maar net als eerste. Martać passt de bal zonder na te denken. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński schiet op doel. Kátay bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 37%, Betine 63%.
F.C. Gradina United - Betine 3:0

49e minuut.
Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu geeft een lange en hoge pass. Kajin kopt de bal weg. Daar is Guglielminpietro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guglielminpietro draait met de bal, schiet en ... Kátay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Butulan kopt de bal weg. Avramović is nu in balbezit. Găleşanu begaat een overtreding. Avramović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Avramović kan niet meer verder spelen. Fric komt het veld opgelopen. Hubchev met een snel genomen vrije trap. Varga krijgt zijn hoofd ertegen. Pisnjak bokst de bal weg.

52e minuut.
Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu geeft de bal voor. Fasolka is nu in balbezit. Fasolka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Butulan probeert naar een medespeler te passen. Hubchev speelt de bal door. Roskoš rent richting de bal. Varga onderschept slim de pass. Varga draait met de bal, schiet en ... Pisnjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Mandeganja heeft problemen om de bal te vangen. Guglielminpietro is nu in balbezit. Guglielminpietro geeft de bal voor. Kujawiński is nu in balbezit. Kujawiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kujawiński geeft een hoge lob. Grabovac kopt de bal weg. Kujawiński probeert de bal met de borst te controleren. Kujawiński schiet op doel. Kátay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roskoš onderschept slim de pass. Roskoš geeft de bal voor. Guglielminpietro is nu in balbezit. Guglielminpietro geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kujawiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawiński draait met de bal, schiet en ... Kátay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Betine 3:1

76e minuut.
Martać is nu in balbezit. Martać geeft een lange en hoge pass. Camilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński onderschept slim de pass. Kujawiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fasolka rent richting de bal. Fasolka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Betine 3:2

80e minuut.
Aylanç passt de bal met de wreef. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylanç maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aylanç naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Kusí bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusí geeft een lange en hoge pass. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Pisnjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Butulan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fric kopt de bal weg. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Pisnjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roskoš probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mandeganja kopt de bal weg. Kajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga begaat een overtreding. Varga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 36%, Betine 64%.
F.C. Gradina United - Betine 3:2