Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodnjan 1968 AURELIA COLONIA
3-4-3 Tactiek luka3
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 61.4
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Conde speelt de bal door. Tzortzoglou rent richting de bal. Tzortzoglou passt de bal in één keer door. Lappas rent richting de bal. Lappas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Conde kan de bal niet met de borst controleren. Tzortzoglou rent richting de bal. Tzortzoglou speelt de bal door. Sapena rent richting de bal. Sapena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rosenkrantz heeft problemen om de bal te vangen. Rosenkrantz passt de bal met de wreef. Bimbrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric onderschept slim de pass. Plivaric schiet op doel. Genkov bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szojka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rosenkrantz krijgt zijn hoofd ertegen. Genkov bokst de bal weg.

10e minuut.
Daar is Barcău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcău probeert naar een medespeler te passen. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... Genkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - AURELIA COLONIA 0:1

10e minuut.
Bimbrowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parra komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Tzortzoglou is nu in balbezit. Tzortzoglou passt de bal met de wreef. Waśko is nu in balbezit. Waśko draait met de bal, schiet en ... Lappas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Blombowski passt de bal met de wreef. Sellier rent richting de bal. Sellier geeft een lange en hoge pass. Wasserfallen rent richting de bal. Plivaric verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Plivaric met een sublieme pass. Frezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap. Genkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - AURELIA COLONIA 0:2

18e minuut.
Sapena haalt uit met een fantastische trap. Knjaz speelt de bal door. Rosenkrantz kopt de bal weg. Plivaric is nu in balbezit. Plivaric draait met de bal, schiet en ... Genkov bokst de bal weg.

19e minuut.
Hoài Nam probeert naar een medespeler te passen. Blombowski heeft problemen om de bal te vangen. Blombowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Busson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Barcău probeert naar een medespeler te passen. Rosenkrantz rent richting de bal. Plivaric rent richting de bal. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap. Genkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric haalt uit met een fantastische trap. Genkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - AURELIA COLONIA 0:3

25e minuut.
Klungelig pakt Barcău de bal. Waśko is nu in balbezit. Barcău schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barcău krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Waśko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waśko speelt de bal door. Sapena is nu in balbezit. Sapena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - AURELIA COLONIA 1:3

30e minuut.
Plivaric met de inworp. Busson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tzortzoglou. Tzortzoglou krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Daar is Nicoletta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzortzoglou is nu in balbezit. Tzortzoglou speelt de bal door. Brunner rent richting de bal. Brunner geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rosenkrantz passt de bal zonder na te denken. Szojka is nu in balbezit. Szojka passt de bal met de wreef. Busson rent richting de bal. Busson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Busson is nu in balbezit. Plivaric is nu in balbezit. Busson is nu in balbezit. Busson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - AURELIA COLONIA 1:4

42e minuut.
Sellier met een sublieme pass. Daar is Barcău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcău met een sublieme pass. Plivaric rent richting de bal. Plivaric draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tiến Anh geeft de bal voor. Wasserfallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric begaat een overtreding. Plivaric krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 50%, AURELIA COLONIA 50%.
Vodnjan 1968 - AURELIA COLONIA 1:4

49e minuut.
Blombowski is nu in balbezit. Blombowski geeft een lange en hoge pass. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric draait met de bal, schiet en ... Genkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - AURELIA COLONIA 1:5

50e minuut.
Frezzi heeft problemen om de bal te vangen. Conde geeft de bal voor. Blombowski kopt de bal weg. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Butea komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Conde rent richting de bal. Conde geeft een lange en hoge pass. Brunner probeert de bal met de borst te controleren. Brunner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - AURELIA COLONIA 2:5

55e minuut.
Roleder komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Nicoletta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sellier de bal onder controle te krijgen. Lappas is nu in balbezit. Lappas haalt uit met een fantastische trap. Tiến Anh probeert de bal aan de voet te houden. Knjaz bokst de bal weg. Butea is nu in balbezit. Butea schiet op doel. Knjaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sellier speelt de bal door. Roleder is nu in balbezit. Roleder geeft de bal voor. Knjaz bokst de bal weg. Butea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Ďuračinský komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Nicoletta geeft de bal voor. Tiến Anh heeft problemen om de bal te vangen. Tiến Anh met een sublieme pass. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Roleder bereikt de bal nog maar net als eerste. Roleder probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ďuračinský de bal. Ďuračinský schiet op doel. Knjaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Butea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - AURELIA COLONIA 3:5

63e minuut.
Tzortzoglou speelt de bal door. Nicoletta is nu in balbezit. Nicoletta speelt de bal door. Tzortzoglou geeft een lange en hoge pass. Ďuračinský springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nicoletta controleert de bal met de borst. Szojka rent richting de bal. Szojka speelt de bal door. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - AURELIA COLONIA 3:6

69e minuut.
Inworp. Szojka met de inworp. Blombowski rent richting de bal. Blombowski passt de bal in één keer door. Frezzi probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Brunner haalt uit met een fantastische trap. Tiến Anh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szojka met een sublieme pass. Plivaric is nu in balbezit. Plivaric draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Butea is nu in balbezit. Butea probeert naar een medespeler te passen. Tiến Anh is nu in balbezit. Brunner onderschept slim de pass. Brunner schiet op doel. Knjaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Bagaméri komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Tzortzoglou passt de bal zonder na te denken. Roleder rent richting de bal. Roleder probeert naar een medespeler te passen. Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wasserfallen kopt de bal weg. Szojka met een sublieme pass. Parra rent richting de bal. Busson verovert de bal door een tackle van achteren. Busson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - AURELIA COLONIA 3:7

89e minuut.
Bagaméri met een sublieme pass. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský passt de bal in één keer door. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 48%, AURELIA COLONIA 52%.
Vodnjan 1968 - AURELIA COLONIA 3:7