Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torcida Göteborg East Padulj city
352 Tactiek taktkagp
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 51
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 58.1
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen formidabel
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Gușea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pezelj. Gușea raakt geblesseerd tijdens het duel. Mamula met een snel genomen vrije trap. Kania springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Smrkinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrkinić probeert naar een medespeler te passen. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek geeft een lange en hoge pass. Kania springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Ogresta probeert naar een medespeler te passen. Smrkinić kopt de bal weg. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Ogresta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:1

6e minuut.
Daar is Šitum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Šitum begaat een overtreding. Šitum krijgt een gele kaart. Navarro Rodríguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Smrkinić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kania maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Gieremek rent richting de bal. Gieremek passt de bal met de wreef. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ogresta trapt de bal weg van het doel. Gieremek kopt de bal weg. Navarro Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Ogresta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:2

12e minuut.
Cekić passt de bal zonder na te denken. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek passt de bal met de wreef. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Ogresta bokst de bal weg.

14e minuut.
Sevgin passt de bal in één keer door. Gec probeert naar een medespeler te passen. Gieremek met een sublieme pass. Navarro Rodríguez probeert de bal met de borst te controleren. Navarro Rodríguez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kania rent richting de bal. Kania schiet op doel. Ogresta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mikuš de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gieremek neemt de hoekschop. Navarro Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gușea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamula met een sublieme pass. Smrkinić met een sublieme pass. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cekić passt de bal zonder na te denken. Gușea speelt de bal door. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania draait met de bal, schiet en ... Ogresta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:3

21e minuut.
Ogresta speelt de bal door. Smrkinić kopt de bal weg. Klungelig pakt Čunčić de bal. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kalina verovert de bal door een tackle van achteren. Mamula bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamula probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Ogresta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Pelicarić speelt de bal door. Mamula rent richting de bal. Mamula passt de bal in één keer door. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mikuš trapt de bal weg van het doel. Gieremek probeert naar een medespeler te passen. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap. Ogresta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:4

29e minuut.
Smrkinić is nu in balbezit. Smrkinić geeft de bal voor. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ... Ogresta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:5

31e minuut.
Poldrugovac met een sublieme pass. Kania is nu in balbezit. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez schiet op doel. Ogresta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:6

31e minuut.
Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Ogresta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:7

33e minuut.
Daar is Čunčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čunčić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gușea met de inworp. Mamula geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Mikuš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:8

39e minuut.
Smrkinić verovert de bal door een tackle van achteren. Smrkinić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mamula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamula geeft de bal voor. Kania krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gieremek met een snelle inworp. Smrkinić heeft problemen om de bal te vangen. Smrkinić geeft de bal voor. Navarro Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Ogresta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čunčić heeft problemen om de bal te vangen. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:9

44e minuut.
Gieremek geeft de bal voor. Ogresta probeert naar een medespeler te passen. Gușea kopt de bal weg. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Göteborg 82%, East Padulj city 18%.
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:10

49e minuut.
Gieremek rent richting de bal. Mikuš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gieremek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gieremek met een snel genomen vrije trap. Daar is Navarro Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Ogresta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:11

55e minuut.
Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić passt de bal met de wreef. Smrkinić is nu in balbezit. Smrkinić geeft een lange en hoge pass. Navarro Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Ogresta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Gușea passt de bal in één keer door. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:12

59e minuut.
Gușea rent richting de bal. Gușea speelt de bal door. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. Ogresta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:13

62e minuut.
Gușea is nu in balbezit. Gușea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gieremek de bal. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čunčić heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mamula speelt de bal door. Gușea met een sublieme pass. Kania controleert de bal met de borst. Kania draait met de bal, schiet en ... Ogresta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:14

66e minuut.
Rebrača probeert naar een medespeler te passen. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrkinić geeft een lange en hoge pass. Kania springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gușea zal de hoekschop nemen. Navarro Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Ogresta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:15

68e minuut.
Šitum speelt de bal door. Palinić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navarro Rodríguez. Navarro Rodríguez krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Navarro Rodríguez kopt de bal weg. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Ogresta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:16

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Gușea de bal onder controle te krijgen. Kalina geeft een lange en hoge pass. Kania probeert de bal met de borst te controleren. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:17

72e minuut.
Smrkinić speelt de bal door. Mamula is nu in balbezit. Mamula passt de bal zonder na te denken. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. Ogresta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Sevgin onderschept slim de pass. Sevgin probeert naar een medespeler te passen. Smrkinić rent richting de bal. Navarro Rodríguez rent richting de bal. Navarro Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gușea verovert de bal door een tackle van achteren. Gușea passt de bal met de wreef. Kania rent richting de bal. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:18

77e minuut.
Rebrača is nu in balbezit. Kania verovert de bal door een tackle van achteren. Kania passt de bal zonder na te denken. Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:19

81e minuut.
Smrkinić met een sublieme pass. Daar is Gieremek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palinić rent richting de bal. Gieremek geeft een lange en hoge pass. Kania heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Čunčić trapt de bal weg van het doel. Daar is Gușea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea geeft de bal voor. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:20

83e minuut.
Krizmanić heeft problemen om de bal te vangen. Kania verovert de bal door een tackle van achteren. Kania passt de bal met de wreef. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:21

84e minuut.
Krizmanić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Granić komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Sevgin speelt de bal door. Gușea rent richting de bal. Gușea met een sublieme pass. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:22

88e minuut.
Palinić geeft een hoge lob. Mamula rent richting de bal. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... Ogresta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Göteborg 77%, East Padulj city 23%.
Torcida Göteborg - East Padulj city 0:23