Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Servolo Atletics F.C. Gradina United
443 tech Tactiek 541 mod
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Topić is nu in balbezit. Topić geeft een lange en hoge pass. Ngọc Cường kopt de bal weg. Torrijos is nu in balbezit. Torrijos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Prešnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnjak geeft een hoge lob. Ngọc Cường kopt de bal weg. Torrijos heeft problemen om de bal te vangen. Torrijos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cieśliński kopt de bal weg. Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường passt de bal in één keer door. Torrijos is nu in balbezit. Torrijos haalt uit met een fantastische trap. Kátay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camilo passt de bal zonder na te denken. Daar is Catarsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catarsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - F.C. Gradina United 1:0

26e minuut.
Romportl met de inworp. Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường geeft de bal voor. Catarsi krijgt zijn hoofd ertegen. Kátay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - F.C. Gradina United 2:0

34e minuut.
Topić probeert naar een medespeler te passen. Selling is nu in balbezit. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - F.C. Gradina United 2:1

43e minuut.
Varga rent richting de bal. Bătrânu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Varga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bătrânu probeert naar een medespeler te passen. Varga legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Beauvais werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Servolo Atletics - F.C. Gradina United 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Servolo Atletics 46%, F.C. Gradina United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Servolo Atletics - F.C. Gradina United 2:2

83e minuut.
Inworp. Romportl met de inworp. Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường geeft een hoge lob. Catarsi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - F.C. Gradina United 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Servolo Atletics 37%, F.C. Gradina United 63%.
San Servolo Atletics - F.C. Gradina United 3:2