Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodnjan 1968 Ekseri Grbavi
3-4-3 deff Tactiek 14-2-4-3-1-2
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 10
54.7 gemiddelde waardering 64.3
solide Schieten formidabel
goed Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Vukomanović geeft de bal voor. Wasserfallen kopt de bal weg. Drecun rent richting de bal. Drecun geeft de bal voor. Kasap krijgt zijn hoofd ertegen. Genkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner geeft een lange en hoge pass. Vukomanović rent richting de bal. Piwoński onderschept slim de pass. Piwoński schiet op doel. Šestak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Ekseri Grbavi 1:0

12e minuut.
Parra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mijatov met de inworp. Drecun geeft de bal voor. Saperlot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vodnjan 1968 - Ekseri Grbavi 1:1

14e minuut.
Viscayosa rent richting de bal. Viscayosa geeft de bal voor. Kasap kopt de bal weg. Saperlot rent richting de bal. Saperlot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Ekseri Grbavi 1:2

16e minuut.
Conde probeert naar een medespeler te passen. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Legčević. Legčević krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lopes geeft de bal voor. Saperlot kopt de bal weg. Kasap rent richting de bal. Drecun bereikt de bal nog maar net als eerste. Drecun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drecun is nu in balbezit. Drecun passt de bal met de wreef. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot haalt uit met een fantastische trap. Genkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Drecun geeft een hoge lob. Mijatov kopt de bal weg. Frezzi heeft problemen om de bal te vangen. Kasap rent richting de bal. Kasap schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Viscayosa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butea met een snelle inworp. Brunner rent richting de bal. Brunner schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mijatov rent richting de bal. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov speelt de bal door. Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saperlot haalt uit met een fantastische trap. Genkov bokst de bal weg.

31e minuut.
Inworp. Sobin met een snelle inworp. Drecun geeft de bal voor. Saperlot maakt een snoekduik en kopt de bal. Genkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Witowski geeft een lange en hoge pass. Drecun rent richting de bal. Drecun speelt de bal door. Saperlot is nu in balbezit. Saperlot schiet op doel. Genkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 59%, Ekseri Grbavi 41%.
Vodnjan 1968 - Ekseri Grbavi 1:2

47e minuut.
Mijatov verovert de bal door een tackle van achteren. Mijatov met een sublieme pass. Daar is Saperlot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijatov rent richting de bal. Mijatov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Witowski onderschept slim de pass. Witowski probeert naar een medespeler te passen. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap schiet op doel. Genkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Ekseri Grbavi 1:3

50e minuut.
Lopes geeft een hoge lob. Frezzi controleert de bal met de borst. Saperlot rent richting de bal. Saperlot haalt uit met een fantastische trap. Genkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Ekseri Grbavi 1:4

51e minuut.
Nicoletta passt de bal in één keer door. Parra heeft problemen om de bal te vangen. Mijatov rent richting de bal. Mijatov geeft een hoge lob. Saperlot maakt een snoekduik en kopt de bal. Genkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Frezzi kopt de bal weg. Nicoletta is nu in balbezit. Mijatov begaat een overtreding. Mijatov krijgt een gele kaart.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kasap stond buitenspel. Bagaméri komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roleder komt het veld opgelopen. Mijatov neemt de hoekschop. Saperlot maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Genkov met een harde bal richting middenveld. Sobin kopt de bal weg. Drecun is nu in balbezit. Drecun geeft een lange en hoge pass. Kasap krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osajda komt het veld opgelopen. Ďuračinský komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Butea speelt de bal door. Osajda rent richting de bal. Met opzet legt Sobin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sobin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sobin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Saperlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasserfallen rent richting de bal. Saperlot begaat een overtreding. Saperlot krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra geeft een hoge lob. Daar is Kasap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasap haalt uit met een fantastische trap. Genkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Ekseri Grbavi 1:5

81e minuut.
Viscayosa onderschept slim de pass. Conde begaat een overtreding. Viscayosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Witowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Wasserfallen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saperlot rent richting de bal. Saperlot draait met de bal, schiet en ... Genkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drecun zal de hoekschop nemen. Daar is Mijatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Drecun geeft een lange en hoge pass. Kasap krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 63%, Ekseri Grbavi 37%.
Vodnjan 1968 - Ekseri Grbavi 1:5