Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc galaxy sb Sudaraž
a Tactiek zvone
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 52.1
good Schieten very good
average Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Gryglak geeft de bal voor. Inworp. Hruška met een snelle inworp. Falak is nu in balbezit. Falak draait met de bal, schiet en ... Vyzas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Hlavička rent richting de bal. Hlavička geeft een lange en hoge pass. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Dujković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Sudaraž 1:0

11e minuut.
Berg met een sublieme pass. Cladera is nu in balbezit. Cladera passt de bal met de wreef. Romper is nu in balbezit. Romper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Romper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Romper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romper legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vyzas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc galaxy sb - Sudaraž 1:1

26e minuut.
Vall met een sublieme pass. Vallarino rent richting de bal. Vallarino speelt de bal door. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Kurajica rent richting de bal. Cladera verovert de bal door een tackle van achteren. Cladera speelt de bal door. Romper rent richting de bal. Romper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Sudaraž 1:2

29e minuut.
Dângelo passt de bal zonder na te denken. Kurajica geeft een hoge lob. Daar is Virić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Draščić verovert de bal door een tackle van achteren. Romper is nu in balbezit. Berg maakt een afschuwelijke overtreding. Berg krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Dângelo kopt de bal weg. Vallarino controleert de bal met de borst. Di Sipio begaat een overtreding. Di Sipio krijgt een gele kaart. Vallarino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vallarino kan niet meer verder spelen. Soto komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Vall passt de bal zonder na te denken. Fonzi probeert naar een medespeler te passen. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Dujković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc galaxy sb - Sudaraž 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 65%, Sudaraž 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc galaxy sb - Sudaraž 2:2

48e minuut.
Farář is nu in balbezit. Farář met een sublieme pass. Romper bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak schiet op doel. Vyzas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Romper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El Alil met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hruška geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Falak springt en kopt de bal. Vyzas bokst de bal weg.

65e minuut.
Cladera passt de bal zonder na te denken. Draščić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurzelewski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cladera met een snelle inworp. Vall rent richting de bal. Romper onderschept slim de pass. Romper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
El Alil geeft een lange en hoge pass. Cladera is nu in balbezit. Cladera met een sublieme pass. Romper bereikt de bal nog maar net als eerste. Romper schiet op doel. Vyzas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kurzelewski stond buitenspel. Cladera neemt vlug de vrije trap. Hlavička probeert de bal met de borst te controleren. Falak is nu in balbezit. Falak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Cladera is nu in balbezit. Cladera geeft een lange en hoge pass. Falak rent richting de bal. Falak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc galaxy sb - Sudaraž 2:3

89e minuut.
Vall met de inworp. Saltão rent richting de bal. Saltão geeft een lange en hoge pass. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc galaxy sb 62%, Sudaraž 38%.
fc galaxy sb - Sudaraž 2:3