Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:17
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Minimax Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29638
Minimax Garinjosi
Juriš Tactiek L-AM
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
69.4 gemiddelde waardering 63.7
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Brstilo passt de bal met de wreef. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa passt de bal in één keer door. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Subczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Trošić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Trošić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crnomarković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crnomarković neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Vargas Lleras speelt de bal door. Ochoa rent richting de bal. Ochoa speelt de bal door. Apacz is nu in balbezit. Apacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kadeřábek de bal. Kadeřábek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Garinjosi 1:0

19e minuut.
Micskó rent richting de bal. Micskó geeft de bal voor. Daar is Crnomarković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galikowski rent richting de bal. Galikowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Radmeier verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Micskó neemt de hoekschop. Galikowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Crnomarković is nu in balbezit. Galikowski rent richting de bal. Radmeier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radmeier krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Frančula geeft een lange en hoge pass. Galikowski kopt de bal weg. Crnomarković rent richting de bal. Crnomarković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Minimax - Garinjosi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 57%, Garinjosi 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minimax - Garinjosi 1:1

46e minuut.
Crnomarković speelt de bal door. Galikowski rent richting de bal. Vargas Lleras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vargas Lleras krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Brstilo is nu in balbezit. Brstilo geeft de bal voor. Apacz is nu in balbezit. Apacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Garinjosi 2:1

55e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa geeft de bal voor. Komlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Brstilo is nu in balbezit. Brstilo met een sublieme pass. Ochoa met een sublieme pass. Apacz rent richting de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Brstilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brstilo geeft een hoge lob. Apacz rent richting de bal. Apacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Garinjosi 3:1

74e minuut.
Vargas Lleras is nu in balbezit. Vargas Lleras passt de bal in één keer door. Komlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlen geeft de bal voor. Apacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Subczyński bokst de bal weg.

84e minuut.
Vargas Lleras geeft de bal voor. Apacz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diolaiuti. Diolaiuti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 46%, Garinjosi 54%.
Minimax - Garinjosi 3:1