Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ursus arctos Spotted white beagles
Mudra Tactiek A šta sad?
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
62.5 gemiddelde waardering 61.2
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Sosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rubião is nu in balbezit. Rubião passt de bal in één keer door. Falconí rent richting de bal. Falconí schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Szkutnik probeert naar een medespeler te passen. Rubião bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubião passt de bal met de wreef. Falconí is nu in balbezit. Falconí draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kresović rent richting de bal. Kresović passt de bal in één keer door. Gardijan is nu in balbezit. Gardijan geeft een hoge lob. Vieira maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sosa speelt de bal door. Kresović rent richting de bal. Kresović geeft een hoge lob. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Szkutnik passt de bal zonder na te denken. Rubião bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubião speelt de bal door. Falconí rent richting de bal. Falconí schiet op doel. Gutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Batić passt de bal in één keer door. Kresović rent richting de bal. Kresović passt de bal in één keer door. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz schiet op doel. Castorina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursus arctos - Spotted white beagles 0:1

34e minuut.
Inworp. Reyman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batić is nu in balbezit. Falconí onderschept slim de pass. Falconí schiet op doel. Gutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kresović geeft een lange en hoge pass. Vieira kopt de bal weg. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Castorina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rubião is nu in balbezit. Rubião passt de bal zonder na te denken. Szkutnik probeert de bal aan de voet te houden. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gardijan passt de bal zonder na te denken. Zjača rent richting de bal. Zjača probeert naar een medespeler te passen. Kresović geeft een hoge lob. Vieira springt en kopt de bal. Castorina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ursus arctos 60%, Spotted white beagles 40%.
Ursus arctos - Spotted white beagles 0:1

49e minuut.
Nistorescu speelt de bal door. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresović geeft de bal voor. Vieira springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Batić passt de bal in één keer door. Gardijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcala maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Barcala moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barcala schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Gierbulewicz passt de bal in één keer door. Cabra verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira rent richting de bal. Vieira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ursus arctos - Spotted white beagles 0:2

68e minuut.
Batić met een snelle inworp. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa passt de bal met de wreef. Vieira is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Simplício probeert naar een medespeler te passen. Gardijan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szkutnik. Szkutnik krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bakalov passt de bal zonder na te denken. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sosa. Sosa krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bakalov met een sublieme pass. Reyman rent richting de bal. Reyman speelt de bal door. Falconí bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ursus arctos 53%, Spotted white beagles 47%.
Ursus arctos - Spotted white beagles 0:2