Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:17
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Hakim Adolphe
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 33131
Kurykta Beepool
4oneW Tactiek ludilo
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.1 gemiddelde waardering 52.1
solid Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Pleva rent richting de bal. Divić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hentenaar is nu in balbezit. Hentenaar passt de bal zonder na te denken. Pleavă rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Krysztofiak passt de bal met de wreef. De Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vos geeft een lange en hoge pass. Özdem rent richting de bal. Özdem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
González Gómez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pleva de bal. Pleva geeft een lange en hoge pass. Pleavă rent richting de bal. Pleavă draait met de bal, schiet en ... Wagarowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Maze probeert naar een medespeler te passen. González Gómez rent richting de bal. González Gómez probeert naar een medespeler te passen. Vrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrede draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurykta 63%, Beepool 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kurykta - Beepool 0:0

54e minuut.
Daar is Pleva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adasme onderschept slim de pass. Adasme passt de bal in één keer door. Maze rent richting de bal. Maze geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Wagarowicz trapt de bal weg van het doel. Özdem met een sublieme pass. Pleavă rent richting de bal. Pleavă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Beepool 0:1

77e minuut.
Pleva kopt de bal weg. Pleva rent richting de bal. Divić begaat een overtreding. Pleva roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pleva kan niet meer verder spelen. Volobuev komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Van Rijkom geeft een lange en hoge pass. Vrede kopt de bal weg. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă haalt uit met een fantastische trap. Wagarowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurykta - Beepool 0:2

86e minuut.
Volobuev is nu in balbezit. Maze onderschept slim de pass. Hentenaar begaat een overtreding. Hentenaar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurykta 50%, Beepool 50%.
Kurykta - Beepool 0:2