Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:17
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: El Loco's park
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 21768
FC El Loco Sudaraž
Liga 3 Tactiek zvone
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 53.4
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Daar is Hruška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maršan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hruška. Hruška krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Rumbak bereikt de bal nog maar net als eerste. rent richting de bal. geeft een hoge lob. Duper kan de bal niet met de borst controleren. Duper draait met de bal, schiet en ... Dujković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Draščić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cladera de bal. Ivanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanić geeft een hoge lob. Ustasa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Sudaraž 1:0

16e minuut.
Maršan geeft een hoge lob. Ustasa kopt de bal weg. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper rent richting de bal. Duper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
onderschept slim de pass. geeft een lange en hoge pass. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa draait met de bal, schiet en ... Dujković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Sudaraž 2:0

25e minuut.
Draščić onderschept slim de pass. Draščić geeft een lange en hoge pass. Ivanić is nu in balbezit. Ivanić geeft een lange en hoge pass. Duper springt en kopt de bal. Dujković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Fonzi verovert de bal door een tackle van achteren. Fonzi speelt de bal door. Hruška met een sublieme pass. Falak rent richting de bal. Falak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ivanić passt de bal zonder na te denken. Ustasa is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jelin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duper krijgt zijn hoofd ertegen. Dujković bokst de bal weg. Ustasa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Sudaraž 3:0

37e minuut.
Romper schiet op doel. geeft een lange en hoge pass. Ustasa rent richting de bal. Ustasa schiet op doel. Dujković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Sudaraž 4:0

42e minuut.
Duper controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Farář maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. probeert de bal met de borst te controleren. Romper rent richting de bal. Romper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC El Loco 40%, Sudaraž 60%.
FC El Loco - Sudaraž 4:0

46e minuut.
Klungelig pakt Falak de bal. Falak speelt de bal door. Klungelig pakt Draščić de bal. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rumbak met een sublieme pass. Duper is nu in balbezit. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper is nu in balbezit. Duper draait met de bal, schiet en ... Dujković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Jelin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ustasa de bal. Jelin geeft een lange en hoge pass. Duper krijgt zijn hoofd ertegen. Dujković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Sudaraž 5:0

61e minuut.
Ivanić rent richting de bal. Met opzet legt Cladera zijn tegenspeler op de grond. Ivanić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ivanić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ustasa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hruška is nu in balbezit. Hruška geeft een lange en hoge pass. kopt de bal weg. Falak controleert de bal met de borst. Falak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Penezić rent richting de bal. Ivanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanić passt de bal zonder na te denken. Duper rent richting de bal. Duper draait met de bal, schiet en ... Dujković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Sudaraž 6:0

70e minuut.
Farář probeert naar een medespeler te passen. Draščić rent richting de bal. Draščić passt de bal met de wreef. Cladera is nu in balbezit. Cladera geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Draščić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hruška de bal. Hruška passt de bal met de wreef. Romper rent richting de bal. Romper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelin speelt de bal door. Duper is nu in balbezit. Duper schiet op doel. Dujković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC El Loco 56%, Sudaraž 44%.
FC El Loco - Sudaraž 6:0