Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:17
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Kondori Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 32632
Kondori fc galaxy sb
433-sredina Tactiek a
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.7 gemiddelde waardering 45
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Uchyła rent richting de bal. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak passt de bal in één keer door. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tupanjanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosik rent richting de bal. Rosik geeft een hoge lob. Uchyła krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavička onderschept slim de pass. Hlavička met een sublieme pass. Klungelig pakt Saltão de bal. Saltão geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
El Alil geeft een lange en hoge pass. Mięśniak heeft problemen om de bal te vangen. Mięśniak passt de bal in één keer door. Uchyła is nu in balbezit. Uchyła haalt uit met een fantastische trap. Vyzas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Vall rent richting de bal. Vall passt de bal met de wreef. Saltão rent richting de bal. Saltão geeft een lange en hoge pass. Kurzelewski krijgt zijn hoofd ertegen. Suffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coyote heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - fc galaxy sb 0:1

21e minuut.
Mięśniak onderschept slim de pass. Mięśniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uchyła de bal. Uchyła draait met de bal, schiet en ... Vyzas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kondori - fc galaxy sb 1:1

28e minuut.
Uchyła verovert de bal door een tackle van achteren. Uchyła passt de bal in één keer door. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - fc galaxy sb 2:1

30e minuut.
Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg geeft een hoge lob. Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltão geeft een hoge lob. Kurzelewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kondori - fc galaxy sb 2:2

33e minuut.
Soto passt de bal in één keer door. Dângelo is nu in balbezit. Dângelo passt de bal met de wreef. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schiet op doel. Suffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rădoi is nu in balbezit. Rădoi geeft een hoge lob. Mięśniak kopt de bal weg. Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
El Alil verovert de bal door een tackle van achteren. El Alil speelt de bal door. Berg probeert de bal aan de voet te houden. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak draait met de bal, schiet en ... Vyzas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kondori 40%, fc galaxy sb 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kondori - fc galaxy sb 2:2

48e minuut.
Nikolaidis geeft een lange en hoge pass. Uchyła kopt de bal weg. Gryglak rent richting de bal. Mięśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Mięśniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uchyła is nu in balbezit. Uchyła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak passt de bal zonder na te denken. Uchyła rent richting de bal. Uchyła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Rădoi passt de bal met de wreef. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Vyzas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kondori - fc galaxy sb 3:2

71e minuut.
Mięśniak met een sublieme pass. Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak schiet op doel. Vyzas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Vall is nu in balbezit. Saltão is nu in balbezit. Saltão passt de bal in één keer door. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Suffo met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Vall de bal. Rădoi rent richting de bal. Rădoi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dângelo geeft een lange en hoge pass. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte geeft een lange en hoge pass. Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gryglak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valentényi met een snelle inworp. Rosik is nu in balbezit. Rosik geeft de bal voor. Vyzas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kondori 33%, fc galaxy sb 67%.
Kondori - fc galaxy sb 3:2