Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:12
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Woodstock
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 42468
Spotted white beagles FC El Loco
A šta sad? Tactiek Liga 3
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
60.7 gemiddelde waardering 57.7
outstanding Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Kresović is nu in balbezit. Kresović geeft een hoge lob. Vieira is nu in balbezit. Vieira haalt uit met een fantastische trap. Koprivec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Koprivec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Daar is Ivanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanić passt de bal in één keer door. Ustasa is nu in balbezit. Duper is nu in balbezit. Duper schiet op doel. Gutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klungelig pakt Gardijan de bal. Gardijan geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz kopt de bal weg. Vieira rent richting de bal. Vieira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Mjesalica probeert naar een medespeler te passen. Kresović heeft problemen om de bal te vangen. Kresović speelt de bal door. Vieira is nu in balbezit. Vieira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - FC El Loco 1:0

38e minuut.
Zjača speelt de bal door. Klungelig pakt Gardijan de bal. Gardijan geeft een hoge lob. Daar is Vieira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieira haalt uit met een fantastische trap. Koprivec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - FC El Loco 2:0

40e minuut.
Kresović is nu in balbezit. Kresović geeft een hoge lob. Rasol kopt de bal weg. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz schiet op doel. Koprivec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spotted white beagles 38%, FC El Loco 62%.
Spotted white beagles - FC El Loco 2:0

51e minuut.
Gardijan probeert naar een medespeler te passen. Kučuk onderschept slim de pass. Daar is Gierbulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieira rent richting de bal. Vieira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zjača bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjača passt de bal in één keer door. Kresović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresović geeft de bal voor. Vieira krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa passt de bal in één keer door. Kresović is nu in balbezit. Kresović geeft een lange en hoge pass. Vieira maakt een snoekduik en kopt de bal. Koprivec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić met een sublieme pass. Kresović is nu in balbezit. Kresović geeft de bal voor. Gierbulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Koprivec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spotted white beagles 33%, FC El Loco 67%.
Spotted white beagles - FC El Loco 2:0