Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Dodger 08 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 29366
Dodger 08 NK Doljansk
non-sense Tactiek stara1a
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
61.9 gemiddelde waardering 67.2
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Korwin-Mikke geeft de bal voor. Kuprusevičius kopt de bal weg. Wierzbicki speelt de bal door. Simonić is nu in balbezit. Simonić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Strakatý maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - NK Doljansk 0:1

14e minuut.
Ghigliani kopt de bal weg. Inworp. Barczyk met de inworp. Korwin-Mikke geeft een hoge lob. Strakatý maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Simonić stond buitenspel. Kurpiewski neemt vlug de vrije trap. Kogut kopt de bal weg. Gau is nu in balbezit. Gau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Duménigo rent richting de bal. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut geeft een lange en hoge pass. Rishaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Morles probeert naar een medespeler te passen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk met een sublieme pass. Simonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pechincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechincha passt de bal in één keer door. Keseroğlu rent richting de bal. Keseroğlu geeft een hoge lob. Duménigo krijgt zijn hoofd ertegen. Rishaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Falang is nu in balbezit. Wierzbicki verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzbicki geeft de bal voor. Simonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonić haalt uit met een fantastische trap. Pudłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Strakatý heeft problemen om de bal te vangen. Kuprusevičius rent richting de bal. Strakatý onderschept slim de pass. Strakatý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Falang passt de bal zonder na te denken. Pechincha speelt de bal door. Daar is Kogut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogut geeft de bal voor. Gau springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Korwin-Mikke probeert naar een medespeler te passen. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk passt de bal in één keer door. Simonić rent richting de bal. Simonić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodger 08 64%, NK Doljansk 36%.
Dodger 08 - NK Doljansk 0:1

49e minuut.
Ghigliani geeft een hoge lob. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu speelt de bal door. Falang rent richting de bal. Falang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Falang probeert naar een medespeler te passen. Kogut is nu in balbezit. Kogut passt de bal in één keer door. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boucard komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faty komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Barczyk rent richting de bal. Ghigliani verovert de bal door een tackle van achteren. Ghigliani probeert naar een medespeler te passen. Gau rent richting de bal. Gau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Wierzbicki geeft de bal voor. Ghigliani is nu in balbezit. Ghigliani geeft de bal voor. Simonić rent richting de bal. Simonić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodger 08 41%, NK Doljansk 59%.
Dodger 08 - NK Doljansk 0:1