Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Footballmas FC Carlstadt Blues
433 krilo Tactiek wing2
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
66 gemiddelde waardering 53.5
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Marenco rent richting de bal. Marenco geeft de bal voor. Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mürekkepçioğlu geeft de bal voor. Tímár kopt de bal weg. Nyilas met een sublieme pass. David heeft problemen om de bal te vangen. David schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nyilas rent richting de bal. Nyilas passt de bal zonder na te denken. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu draait met de bal, schiet en ... Dunjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - FC Carlstadt Blues 1:0

21e minuut.
Szulwic met een sublieme pass. Kmicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmicic probeert naar een medespeler te passen. David is nu in balbezit. David haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kmicic is nu in balbezit. Kmicic passt de bal zonder na te denken. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - FC Carlstadt Blues 2:0

29e minuut.
Babović speelt de bal door. Daar is Vaitelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaitelis speelt de bal door. Bagrov is nu in balbezit. Bagrov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
David rent richting de bal. Szulwic rent richting de bal. Szulwic passt de bal met de wreef. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Szulwic rent richting de bal. Szulwic met een sublieme pass. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David schiet op doel. Dunjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - FC Carlstadt Blues 3:0

39e minuut.
Malahov onderschept slim de pass. Malahov geeft een hoge lob. Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - FC Carlstadt Blues 3:1

43e minuut.
Nyilas passt de bal in één keer door. Kmicic met een sublieme pass. Szulwic speelt de bal door. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - FC Carlstadt Blues 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 28%, FC Carlstadt Blues 72%.
Footballmas - FC Carlstadt Blues 4:1

49e minuut.
Inworp. Szulwic met een snelle inworp. Kmicic probeert naar een medespeler te passen. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu draait met de bal, schiet en ... Dunjić bokst de bal weg.

51e minuut.
Vaitelis passt de bal in één keer door. Bagrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bagrov raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaitelis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis haalt uit met een fantastische trap. Akpınar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Silaghi de bal onder controle te krijgen. Bagrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silaghi krijgt een gele kaart. Bagrov raakt geblesseerd tijdens het duel. Malahov met een snel genomen vrije trap. Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Babović geeft een lange en hoge pass. Vaitelis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mürekkepçioğlu met de inworp. Malahov probeert naar een medespeler te passen. Babović rent richting de bal. Babović geeft een lange en hoge pass. Bagrov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - FC Carlstadt Blues 4:2

60e minuut.
Klungelig pakt Vaitelis de bal. Marasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis onderschept slim de pass. Bagrov is nu in balbezit. Bagrov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - FC Carlstadt Blues 4:3

68e minuut.
Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas geeft de bal voor. Szulwic is nu in balbezit. Szulwic geeft een lange en hoge pass. Mulţescu krijgt zijn hoofd ertegen. Dunjić bokst de bal weg.

76e minuut.
Marasto kopt de bal weg. Szulwic heeft problemen om de bal te vangen. Szulwic passt de bal met de wreef. David is nu in balbezit. David haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dunjić trapt de bal weg. Marenco controleert de bal met de borst. Mürekkepçioğlu met een sublieme pass. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Daar is Silaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagrov is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babović neemt de hoekschop. Bagrov springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Dunjić met een sublieme pass. Mürekkepçioğlu is nu in balbezit. Mürekkepçioğlu speelt de bal door. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szulwic rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szulwic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mulţescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 30%, FC Carlstadt Blues 70%.
Footballmas - FC Carlstadt Blues 4:3