Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eksplozija Anaheim Mighty Ducks
kompas aU Tactiek nova 4-3-3
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
57.8 gemiddelde waardering 50.7
excellent Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


13e minuut.
Estorninho is nu in balbezit. Estorninho met een sublieme pass. Puljak is nu in balbezit. Puljak draait met de bal, schiet en ... Brezović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - Anaheim Mighty Ducks 0:1

14e minuut.
Sorajlić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćetković rent richting de bal. Sladojević verovert de bal door een tackle van achteren. Sorajlić onderschept slim de pass. Sorajlić haalt uit met een fantastische trap. Miličković bokst de bal weg.

18e minuut.
Pregršt verovert de bal door een tackle van achteren. Pregršt geeft een lange en hoge pass. Estorninho kopt de bal weg. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak draait met de bal, schiet en ... Brezović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bajorski rent richting de bal. Baldiš verovert de bal door een tackle van achteren. Baldiš passt de bal in één keer door. Šerer rent richting de bal. Šerer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bajorski kopt de bal weg. Geržinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albański geeft een hoge lob. Puljak rent richting de bal. Puljak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Gaberšić speelt de bal door. Estorninho is nu in balbezit. Puljak rent richting de bal. Puljak schiet op doel. Brezović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - Anaheim Mighty Ducks 0:2

36e minuut.
Grčić rent richting de bal. Sorajlić onderschept slim de pass. Sorajlić probeert naar een medespeler te passen. Visser rent richting de bal. Visser haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sorajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić onderschept slim de pass. Gaberšić geeft een lange en hoge pass. Estorninho rent richting de bal. Estorninho haalt uit met een fantastische trap. Brezović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Baldiš met een sublieme pass. Daar is Sopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pregršt begaat een overtreding. Pregršt krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ferenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenac passt de bal zonder na te denken. Šerer rent richting de bal. Šerer schiet op doel. Miličković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - Anaheim Mighty Ducks 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 43%, Anaheim Mighty Ducks 57%.
eksplozija - Anaheim Mighty Ducks 1:2

56e minuut.
Ferenac passt de bal zonder na te denken. Brajović bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljak onderschept slim de pass. Puljak draait met de bal, schiet en ... Brezović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - Anaheim Mighty Ducks 1:3

60e minuut.
Šerer rent richting de bal. Sopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Albański is nu in balbezit. Šerer onderschept slim de pass. Šerer draait met de bal, schiet en ... Miličković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić geeft de bal voor. Fuseini kopt de bal weg. Puljak is nu in balbezit. Puljak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Sorajlić onderschept slim de pass. Sorajlić passt de bal zonder na te denken. Daar is Visser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - Anaheim Mighty Ducks 2:3

83e minuut.
Ferenac passt de bal zonder na te denken. Sladojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić onderschept slim de pass. Daar is Sorajlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorajlić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Baldiš probeert naar een medespeler te passen. Sopek rent richting de bal. Sopek met een sublieme pass. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer schiet op doel. Miličković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Biškić passt de bal in één keer door. Sladojević onderschept slim de pass. Visser is nu in balbezit. Visser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eksplozija - Anaheim Mighty Ducks 3:3

89e minuut.
Geržinić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sopek is nu in balbezit. Albański is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sopek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miličković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 33%, Anaheim Mighty Ducks 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eksplozija - Anaheim Mighty Ducks 3:3