Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: TRNSKO Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3099
TRNSKO Moslavac1
KIKI Tactiek D
39% Balbezit 61%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 53.6
average Schieten formidable
poor Passen excellent
average Verdedigen good


3e minuut.
Dembek rent richting de bal. Dembek passt de bal met de wreef. Jégou rent richting de bal. Daniel verovert de bal door een tackle van achteren. Daniel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TRNSKO - Moslavac1 0:1

6e minuut.
Dembek rent richting de bal. Dembek passt de bal zonder na te denken. Bobrov heeft problemen om de bal te vangen. Bobrov geeft een hoge lob. Daniel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ceranka kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaas de bal. Daniel is nu in balbezit. Daniel draait met de bal, schiet en ... Lupinac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRNSKO - Moslavac1 0:2

9e minuut.
Jégou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek verovert de bal door een tackle van achteren. Dembek speelt de bal door. Daniel rent richting de bal. Daniel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Vršek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bobrov de bal. Bobrov passt de bal met de wreef. Daniel is nu in balbezit. Daniel haalt uit met een fantastische trap. Lupinac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dembek met een snelle inworp. Ceranka is nu in balbezit. Ceranka geeft een hoge lob. Daniel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bobrov is nu in balbezit. Bobrov speelt de bal door. Daniel rent richting de bal. Daniel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRNSKO - Moslavac1 0:3

23e minuut.
Jégou bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel onderschept slim de pass. Daniel probeert naar een medespeler te passen. Zubov rent richting de bal. Zubov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ceranka is nu in balbezit. Ceranka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaas de bal. Daniel is nu in balbezit. Daniel draait met de bal, schiet en ... Lupinac bokst de bal weg. Daniel is nu in balbezit. Daniel draait met de bal, schiet en ... Neumann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Olszowski geeft een lange en hoge pass. Babicki kopt de bal weg. Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov schiet op doel. Lupinac bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TRNSKO - Moslavac1 0:4

32e minuut.
Dembek passt de bal zonder na te denken. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka passt de bal zonder na te denken. Zubov is nu in balbezit. Zubov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Lupinac trapt de bal weg van het doel. Vršek kopt de bal weg. Zubov heeft problemen om de bal te vangen. Zubov schiet op doel. Lupinac bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Vršek passt de bal met de wreef. Bobrov probeert naar een medespeler te passen. Zubov heeft problemen om de bal te vangen. Zubov schiet op doel. Neumann probeert de bal aan de voet te houden. Lupinac bokst de bal weg.

40e minuut.
Lupinac trapt de bal weg. Ceranka kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaas de bal. Daniel is nu in balbezit. Daniel schiet op doel. Lupinac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Neumann de bal onder controle te krijgen. Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek passt de bal zonder na te denken. Daar is Zubov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Maksimović probeert de bal met de borst te controleren. Daniel is nu in balbezit. Maksimović onderschept slim de pass. Zubov onderschept slim de pass. Zubov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ceranka kopt de bal weg. Daniel is nu in balbezit. Neumann is nu in balbezit. Daniel onderschept slim de pass. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRNSKO 92%, Moslavac1 8%.
TRNSKO - Moslavac1 0:4

49e minuut.
Zubov heeft problemen om de bal te vangen. Zubov speelt de bal door. Dembek probeert naar een medespeler te passen. Zubov rent richting de bal. Zubov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRNSKO - Moslavac1 0:5

53e minuut.
Vršek met een sublieme pass. Dembek rent richting de bal. Dembek passt de bal in één keer door. Zubov rent richting de bal. Zubov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Dembek de bal. Dembek speelt de bal door. Bobrov met een sublieme pass. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daniel rent richting de bal. Daniel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRNSKO - Moslavac1 0:6

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lupinac niet meer kan verder spelen. Čelica komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Daniel schiet op doel. Čelica speelt de bal door. Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Daniel heeft problemen om de bal te vangen. Daniel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRNSKO - Moslavac1 0:7

62e minuut.
Jégou speelt de bal door. Vršek is nu in balbezit. Vršek geeft een lange en hoge pass. Daniel rent richting de bal. Daniel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Jégou verovert de bal door een tackle van achteren. Jégou geeft een hoge lob. Bobrov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Daniel de bal. Daniel draait met de bal, schiet en ... Čelica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobrov met de inworp. Daniel rent richting de bal. Daniel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRNSKO - Moslavac1 0:8

68e minuut.
Daar is Staczanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vršek speelt de bal door. Bobrov is nu in balbezit. Bobrov geeft een lange en hoge pass. Daniel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dembek passt de bal in één keer door. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov geeft een hoge lob. Daniel rent richting de bal. Daniel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Vršek speelt de bal door. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka passt de bal met de wreef. Zubov is nu in balbezit. Zubov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRNSKO - Moslavac1 0:9

74e minuut.
Zubov met een sublieme pass. Bobrov rent richting de bal. Bobrov passt de bal zonder na te denken. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Čelica trapt de bal weg. Dembek speelt de bal door. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov haalt uit met een fantastische trap. Čelica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bobrov met de inworp. Daar is Vršek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vršek geeft een hoge lob. Zubov is nu in balbezit. Zubov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Bobrov verovert de bal door een tackle van achteren. Bobrov passt de bal zonder na te denken. Neumann is nu in balbezit. Daniel onderschept slim de pass. Daniel schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Dembek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceranka rent richting de bal. Ceranka geeft een lange en hoge pass. Daniel is nu in balbezit. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRNSKO - Moslavac1 0:10

87e minuut.
Ljubojević rent richting de bal. Daniel verovert de bal door een tackle van achteren. Maksimović rent richting de bal. Daniel onderschept slim de pass. Daniel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Čelica trapt de bal weg. Staczanowski kopt de bal weg. Daar is Daniel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniel draait met de bal, schiet en ... Čelica bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRNSKO 90%, Moslavac1 10%.
TRNSKO - Moslavac1 0:10