Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Barcelona Zara Novi
5-2-k-2 v.2 Tactiek 451
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 39.3
very good Schieten solid
average Passen average
average Verdedigen good


4e minuut.
Telalović passt de bal zonder na te denken. Vukašinović met een sublieme pass. Erlić heeft problemen om de bal te vangen. Zoranić is nu in balbezit. Zoranić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Prepelić geeft een lange en hoge pass. Zebec rent richting de bal. Prepelić maakt een afschuwelijke overtreding. Prepelić krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Prepelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prepelić geeft de bal voor. Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat draait met de bal, schiet en ... Milun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Novi 0:1

22e minuut.
Prepelić met de inworp. Fištik geeft een lange en hoge pass. Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Mirdinja is nu in balbezit. Zoranić begaat een overtreding. Mirdinja raakt geblesseerd tijdens het duel. Mirdinja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Erlić kopt de bal weg. Fištik rent richting de bal. Fištik passt de bal in één keer door. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks schiet op doel. Cavens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Fištik is nu in balbezit. Fištik passt de bal in één keer door. Šurbat is nu in balbezit. Šurbat haalt uit met een fantastische trap. Milun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 55%, Novi 45%.
F.C. Barcelona Zara - Novi 0:1

48e minuut.
Mirdinja probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sant Manduca de bal. Sant Manduca geeft een lange en hoge pass. Šeks springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Barcelona Zara - Novi 1:1

50e minuut.
Farac met een snelle inworp. Mirdinja probeert de bal met de borst te controleren. Mirdinja passt de bal met de wreef. Kuronja geeft een hoge lob. Šeks springt en kopt de bal. Cavens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Mirdinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Fištik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirdinja begaat een overtreding. Mirdinja krijgt een gele kaart. Fištik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lorenzin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šurbat rent richting de bal. Šurbat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Novi 1:2

60e minuut.
Erlić geeft een lange en hoge pass. Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović speelt de bal door. Šurbat is nu in balbezit. Šurbat draait met de bal, schiet en ... Milun bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Šeks kopt de bal weg. Mirdinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirdinja probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šeks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šeks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pekarić rent richting de bal. Pekarić geeft een hoge lob. Šurbat is nu in balbezit. Šurbat schiet op doel. Milun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Novi 1:3

79e minuut.
Farac geeft de bal voor. Telalović speelt de bal door. Klungelig pakt Talijančić de bal. Šeks is nu in balbezit. Šeks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Fištik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirdinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirdinja met een sublieme pass. Šeks rent richting de bal. Šeks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cavens trapt de bal weg. Zoranić kopt de bal weg. Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 35%, Novi 65%.
F.C. Barcelona Zara - Novi 1:3