Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carlstadt Blues NK Doljansk
wing2 Tactiek stara1a
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 67.7
solid Schieten outstanding
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Bištek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułaga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bagrov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bagrov kan niet meer verder spelen. Štura komt het veld opgelopen. Vaitelis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Pastor met een sublieme pass. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke probeert naar een medespeler te passen. Strakatý is nu in balbezit. Strakatý schiet op doel. Siarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Korwin-Mikke probeert naar een medespeler te passen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk geeft een hoge lob. Strakatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakatý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Doljansk 0:1

27e minuut.
Pastor passt de bal zonder na te denken. Barczyk rent richting de bal. Barczyk probeert naar een medespeler te passen. Strakatý rent richting de bal. Strakatý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Doljansk 0:2

35e minuut.
Simonić kopt de bal weg. Barczyk speelt de bal door. Strakatý rent richting de bal. Strakatý draait met de bal, schiet en ... Siarkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Doljansk 0:3

44e minuut.
Marenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk onderschept slim de pass. Barczyk met een sublieme pass. Simonić rent richting de bal. Simonić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Korwin-Mikke kopt de bal weg. Klungelig pakt Barczyk de bal. Barczyk speelt de bal door. Strakatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakatý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 60%, NK Doljansk 40%.
FC Carlstadt Blues - NK Doljansk 0:3

46e minuut.
Malahov komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki passt de bal in één keer door. Simonić is nu in balbezit. Simonić draait met de bal, schiet en ... Siarkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - NK Doljansk 0:4

71e minuut.
Štura controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Faty komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Grelecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Pastor de bal. Pastor speelt de bal door. Faty is nu in balbezit. Faty schiet op doel. Siarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pastor speelt de bal door. Tímár is nu in balbezit. Tímár geeft de bal voor. Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis schiet op doel. Rishaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Inworp. Babović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 59%, NK Doljansk 41%.
FC Carlstadt Blues - NK Doljansk 0:4