Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Footballmas Dodger 08
433 krilo Tactiek non-sense
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 61.9
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Zelaya passt de bal in één keer door. David heeft problemen om de bal te vangen. Zelaya probeert naar een medespeler te passen. David is nu in balbezit. David haalt uit met een fantastische trap. Pudłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Keseroğlu probeert naar een medespeler te passen. Kuprusevičius is nu in balbezit. Kuprusevičius haalt uit met een fantastische trap. Akpınar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Karabaić onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Keseroğlu rent richting de bal. Keseroğlu geeft de bal voor. Gau kopt de bal weg. Pechincha is nu in balbezit. Pechincha draait met de bal, schiet en ... Akpınar bokst de bal weg. Daar is Lausdei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gau verovert de bal door een tackle van achteren. Gau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - Dodger 08 0:1

15e minuut.
Zelaya geeft de bal voor. Keseroğlu kopt de bal weg. Silaghi heeft problemen om de bal te vangen. Gau is nu in balbezit. Gau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kmicic probeert naar een medespeler te passen. Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic passt de bal in één keer door. David rent richting de bal. David haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
David kopt de bal weg. Consuegra is nu in balbezit. Met opzet legt Pozobom zijn tegenspeler op de grond. Pozobom is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Szulwic heeft problemen om de bal te vangen. Szulwic passt de bal zonder na te denken. Ghigliani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Kuprusevičius controleert de bal met de borst. Kmicic is nu in balbezit. Kmicic passt de bal met de wreef. Consuegra is nu in balbezit. Consuegra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Ghigliani de bal. David is nu in balbezit. Ghigliani begaat een overtreding. David wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. David kan niet meer verder spelen. Mulţescu komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Szulwic kopt de bal weg. Valk is nu in balbezit. Kmicic onderschept slim de pass. Kmicic geeft de bal voor. Consuegra krijgt zijn hoofd ertegen. Pudłowski bokst de bal weg.

37e minuut.
Kmicic onderschept slim de pass. Kmicic passt de bal met de wreef. Szulwic is nu in balbezit. Szulwic geeft een hoge lob. Mulţescu springt en kopt de bal. Pudłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Mulţescu kopt de bal weg. Szulwic rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulwic met de inworp. Kmicic geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 43%, Dodger 08 57%.
Footballmas - Dodger 08 0:1

46e minuut.
Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic met een sublieme pass. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap. Pudłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Falang speelt de bal door. Pechincha is nu in balbezit. Pechincha passt de bal zonder na te denken. Valk geeft een lange en hoge pass. Kuprusevičius springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Lausdei passt de bal zonder na te denken. Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic speelt de bal door. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gau passt de bal met de wreef. Falang bereikt de bal nog maar net als eerste. Falang geeft de bal voor. Kuprusevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Akpınar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - Dodger 08 0:2

57e minuut.
Lausdei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mürekkepçioğlu de bal. Nyilas speelt de bal door. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu schiet op doel. Pudłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Falang verovert de bal door een tackle van achteren. Falang passt de bal zonder na te denken. Gau rent richting de bal. Kuprusevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuprusevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Szulwic passt de bal zonder na te denken. Mulţescu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szulwic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mulţescu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karabaić met een snelle inworp. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Szulwic met een sublieme pass. Ghigliani verovert de bal door een tackle van achteren. Consuegra is nu in balbezit. Consuegra draait met de bal, schiet en ... Pudłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 39%, Dodger 08 61%.
Footballmas - Dodger 08 0:2