Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cibalia Vinkovci eksplozija
$$$$$ Tactiek kompas aU
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
13 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 58.8
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ferenac geeft de bal voor. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Ferenac schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sanders raakt geblesseerd tijdens het duel. Lepojević wilt de vrije trap nemen. Brezović bokst de bal weg.

10e minuut.
Biškić kan de bal niet met de borst controleren. Sheung Kwai is nu in balbezit. Sheung Kwai passt de bal zonder na te denken. Deneuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deneuker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Majkut onderschept slim de pass. Sheung Kwai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ćetković de bal. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders haalt uit met een fantastische trap. Brezović bokst de bal weg.

20e minuut.
Sorajlić probeert de bal aan de voet te houden. Sheung Kwai rent richting de bal. Majkut rent richting de bal. Majkut schiet op doel. Brezović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - eksplozija 1:0

29e minuut.
Sopek geeft de bal voor. Šerer is nu in balbezit. Šerer passt de bal in één keer door. Visser is nu in balbezit. Visser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Visser rent richting de bal. Visser draait met de bal, schiet en ... Tombul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Majkut rent richting de bal. Deneuker is nu in balbezit. Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut haalt uit met een fantastische trap. Brezović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ćetković kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - eksplozija 2:0

38e minuut.
Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majkut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deneuker kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Brezović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - eksplozija 3:0

44e minuut.
Sorajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić passt de bal zonder na te denken. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - eksplozija 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cibalia Vinkovci 48%, eksplozija 52%.
Cibalia Vinkovci - eksplozija 3:1

46e minuut.
Sorajlić probeert naar een medespeler te passen. Sopek rent richting de bal. Sopek speelt de bal door. Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. Visser draait met de bal, schiet en ... Tombul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Baldiš is nu in balbezit. Baldiš passt de bal in één keer door. Visser is nu in balbezit. Visser draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - eksplozija 3:2

51e minuut.
Biškić met een sublieme pass. Sopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopek speelt de bal door. Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. Visser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ferenac kopt de bal weg. Visser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Novković rent richting de bal. Baldiš verovert de bal door een tackle van achteren. Baldiš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Lepojević de bal. Lepojević geeft een hoge lob. Majkut rent richting de bal. Majkut schiet op doel. Brezović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - eksplozija 4:2

55e minuut.
Klungelig pakt Šerer de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deneuker. Šerer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Geržinić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Visser kopt de bal weg. Šerer is nu in balbezit. Šerer schiet op doel. Tombul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer schiet op doel. Tombul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - eksplozija 4:3

56e minuut.
Grześkowiak met een sublieme pass. Lepojević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baldiš de bal. Majkut rent richting de bal. Majkut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Novković bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldiš verovert de bal door een tackle van achteren. Baldiš speelt de bal door. Sopek rent richting de bal. Sopek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Geržinić probeert naar een medespeler te passen. Sopek rent richting de bal. Sopek met een sublieme pass. Visser rent richting de bal. Visser haalt uit met een fantastische trap. Tombul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cibalia Vinkovci - eksplozija 4:4

64e minuut.
Baldiš speelt de bal door. Rath geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brajović de bal. Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut schiet op doel. Brezović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Šerer passt de bal met de wreef. Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Visser rent richting de bal. Visser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Kubień komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kubień draait met de bal, schiet en ... Tombul met een sublieme pass. Baldiš kopt de bal weg. Šerer rent richting de bal. Šerer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kubień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubień haalt uit met een fantastische trap. Tombul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Baldiš onderschept slim de pass. Baldiš speelt de bal door. Šerer heeft problemen om de bal te vangen. Šerer draait met de bal, schiet en ... Tombul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - eksplozija 4:5

88e minuut.
Ferenac met een sublieme pass. Sopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopek passt de bal met de wreef. Kubień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubień draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cibalia Vinkovci - eksplozija 4:6

89e minuut.
Kubień met een sublieme pass. Sopek rent richting de bal. Sopek speelt de bal door. Baldiš geeft een hoge lob. Šerer krijgt zijn hoofd ertegen. Tombul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rath raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soldo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cibalia Vinkovci 74%, eksplozija 26%.
Cibalia Vinkovci - eksplozija 4:6