Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:13
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Novi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6942
Novi Moslavac1
451 Tactiek D
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 57.9
goed Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Bobrov met de inworp. Vršek rent richting de bal. Vršek passt de bal met de wreef. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov draait met de bal, schiet en ... Cavens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klungelig pakt Daniel de bal. Lorenzin rent richting de bal. Bobrov rent richting de bal. Bobrov geeft de bal voor. Zubov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - Moslavac1 0:1

10e minuut.
Vukašinović met een sublieme pass. Mladenov heeft problemen om de bal te vangen. Dembek speelt de bal door. Daniel probeert de bal met de borst te controleren. Daniel draait met de bal, schiet en ... Cavens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bugarski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bugarski trapt de bal weg van het doel. Laffely kopt de bal weg. Daniel is nu in balbezit. Daniel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daniel kopt de bal weg. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov passt de bal zonder na te denken. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daniel is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bobrov neemt de hoekschop. Zubov krijgt zijn hoofd ertegen. Cavens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - Moslavac1 0:2

32e minuut.
Laffely geeft een lange en hoge pass. Daniel probeert de bal met de borst te controleren. Vukašinović is nu in balbezit. Daniel onderschept slim de pass. Daniel schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Zubov onderschept slim de pass. Vršek is nu in balbezit. Vršek passt de bal met de wreef. Daniel is nu in balbezit. Daniel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - Moslavac1 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novi 69%, Moslavac1 31%.
Novi - Moslavac1 0:3

46e minuut.
Zubov passt de bal zonder na te denken. Stanisławczyk is nu in balbezit. Stanisławczyk geeft een lange en hoge pass. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - Moslavac1 0:4

57e minuut.
Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek passt de bal zonder na te denken. Zubov heeft problemen om de bal te vangen. Zubov schiet op doel. Telalović probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zubov de bal. Telalović is nu in balbezit. Daniel rent richting de bal. Daniel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zebec is nu in balbezit. Zebec geeft de bal voor. Dembek kopt de bal weg. Daar is Daniel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bobrov met de inworp. Vukašinović is nu in balbezit. Vukašinović geeft een hoge lob. Šurbat is nu in balbezit. Šurbat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek onderschept slim de pass. Dembek geeft een lange en hoge pass. Daniel is nu in balbezit. Daniel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Fištik rent richting de bal. Vršek speelt de bal door. Bobrov met een sublieme pass. Daniel rent richting de bal. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Bugarski de bal. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarski begaat een overtreding. Daniel raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zubov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novi 76%, Moslavac1 24%.
Novi - Moslavac1 0:4