Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Barcelona Zara TRNSKO
5-2-k-2 v.2 Tactiek KIKI
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.7 gemiddelde waardering 28.6
very good Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen average


4e minuut.
Maksimović probeert naar een medespeler te passen. Neumann rent richting de bal. Sant Manduca verovert de bal door een tackle van achteren. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ... Čelica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - TRNSKO 1:0

9e minuut.
Farac geeft de bal voor. Kaas probeert de bal aan de voet te houden. Sant Manduca rent richting de bal. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - TRNSKO 2:0

18e minuut.
Daar is Jergović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaas. Jergović raakt geblesseerd tijdens het duel. Mirdinja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šeks is nu in balbezit. Šeks schiet op doel. Čelica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Inworp. Pastuszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirdinja speelt de bal door. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šeks is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - TRNSKO 3:0

42e minuut.
Kaas geeft de bal voor. Inworp. Mirdinja met een snelle inworp. Jergović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jergović geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca geeft de bal voor. Jégou kopt de bal weg. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeks schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čelica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 31%, TRNSKO 69%.
F.C. Barcelona Zara - TRNSKO 3:0

69e minuut.
Farac geeft een hoge lob. Šeks kopt de bal weg. Olszowski heeft problemen om de bal te vangen. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sant Manduca met een sublieme pass. Jergović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jergović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sant Manduca de bal. Sant Manduca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - TRNSKO 4:0

77e minuut.
Kaas rent richting de bal. Kaas geeft een hoge lob. Farac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šeks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šeks schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Jergović probeert naar een medespeler te passen. Farac rent richting de bal. Farac met een sublieme pass. Jergović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jergović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sant Manduca rent richting de bal. Olszowski is nu in balbezit. Sant Manduca maakt een afschuwelijke overtreding. Sant Manduca is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 31%, TRNSKO 69%.
F.C. Barcelona Zara - TRNSKO 4:0