Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:17
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Dodger 08 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29532
Dodger 08 FC Carlstadt Blues
non-sense Tactiek wing2
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
65.3 gemiddelde waardering 57.4
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen solid


10e minuut.
Babović kopt de bal weg. Daar is Zelaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaitelis is nu in balbezit. Vaitelis schiet op doel. Pudłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 0:1

14e minuut.
Babović verovert de bal door een tackle van achteren. Babović passt de bal in één keer door. Vaitelis is nu in balbezit. Vaitelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 0:2

16e minuut.
Babović rent richting de bal. Babović geeft een hoge lob. Daar is Zelaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaitelis is nu in balbezit. Vaitelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 0:3

24e minuut.
Gau rent richting de bal. Falang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gril. Gril krijgt een gele kaart. Falang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pechincha met een snel genomen vrije trap. Gau controleert de bal met de borst. Hoài Trung rent richting de bal. Hoài Trung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hoài Trung rent richting de bal. Keseroğlu rent richting de bal. Keseroğlu passt de bal met de wreef. Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Trung schiet op doel. Siarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kuprusevičius geeft de bal voor. Klungelig pakt Fini de bal. Falang speelt de bal door. Gau rent richting de bal. Gau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fini kopt de bal weg. Daar is Ghigliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 0:4

34e minuut.
Keseroğlu is nu in balbezit. Keseroğlu passt de bal met de wreef. Falang bereikt de bal nog maar net als eerste. Falang geeft een hoge lob. Gau krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Siarkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Kuprusevičius de bal. Kurčubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurčubić passt de bal in één keer door. Vaitelis is nu in balbezit. Vaitelis haalt uit met een fantastische trap. Pudłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Falang bereikt de bal nog maar net als eerste. Falang geeft de bal voor. Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Trung draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marenco de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodger 08 48%, FC Carlstadt Blues 52%.
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 0:4

46e minuut.
Sandrini komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ghigliani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fini de bal. Fini geeft een hoge lob. Sandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrini draait met de bal, schiet en ... Pudłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Falang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Keseroğlu de bal. Keseroğlu geeft een lange en hoge pass. Gau krijgt zijn hoofd ertegen. Murzacu probeert de bal aan de voet te houden. Siarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Duménigo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Zelaya rent richting de bal. Sandrini verovert de bal door een tackle van achteren. Vaitelis heeft problemen om de bal te vangen. Sandrini rent richting de bal. Sandrini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fini is nu in balbezit. Fini passt de bal in één keer door. Vaitelis is nu in balbezit. Vaitelis haalt uit met een fantastische trap. Pudłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 0:5

78e minuut.
Hoài Trung passt de bal met de wreef. Daar is Keseroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keseroğlu met een sublieme pass. Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Trung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Murzacu is nu in balbezit. Murzacu geeft de bal voor. Babović kopt de bal weg. Daar is Vaitelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaitelis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pechincha speelt de bal door. Kurpiewski is nu in balbezit. Kurpiewski passt de bal met de wreef. Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya met een sublieme pass. Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis schiet op doel. Pudłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodger 08 37%, FC Carlstadt Blues 63%.
Dodger 08 - FC Carlstadt Blues 0:6