Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Doljansk Footballmas
stara1a Tactiek 433 krilo
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
67.9 gemiddelde waardering 64.3
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Kułaga speelt de bal door. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic rent richting de bal. Szulwic geeft een lange en hoge pass. Consuegra springt en kopt de bal. Rishaug bokst de bal weg. Morles rent richting de bal. Mulţescu begaat een overtreding. Mulţescu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Barczyk probeert naar een medespeler te passen. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasto maakt een afschuwelijke overtreding. Marasto krijgt een gele kaart. Grelecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grelecki met een snel genomen vrije trap. Simonić maakt een snoekduik en kopt de bal. Lausdei probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Szulwic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulwic probeert naar een medespeler te passen. Mürekkepçioğlu speelt de bal door. Consuegra rent richting de bal. Consuegra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Grelecki is nu in balbezit. Grelecki probeert naar een medespeler te passen. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk geeft een lange en hoge pass. Strakatý springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Marasto verovert de bal door een tackle van achteren. Kmicic is nu in balbezit. Pastor begaat een overtreding. Pastor krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kmicic raakt geblesseerd tijdens het duel. Marasto met een snel genomen vrije trap. Daar is Szulwic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulwic passt de bal in één keer door. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Barczyk passt de bal met de wreef. Korwin-Mikke probeert naar een medespeler te passen. Grelecki heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki geeft de bal voor. Simonić maakt een snoekduik en kopt de bal. Akpınar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Mürekkepçioğlu is nu in balbezit. Manev rent richting de bal. Mürekkepçioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mürekkepçioğlu geeft een lange en hoge pass. Mulţescu springt en kopt de bal. Rishaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mulţescu kopt de bal weg. Szulwic rent richting de bal. Szulwic passt de bal zonder na te denken. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu draait met de bal, schiet en ... Rishaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasto begaat een overtreding. Grelecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grelecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Simonić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lausdei probeert naar een medespeler te passen. Kmicic speelt de bal door. Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic geeft een hoge lob. Mulţescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Doljansk 66%, Footballmas 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Doljansk - Footballmas 0:0

57e minuut.
Klungelig pakt Manev de bal. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Morles legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Consuegra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mulţescu neemt zijn aanloop. Rishaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap. Rishaug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Doljansk - Footballmas 0:1

61e minuut.
Kułaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kmicic kopt de bal weg. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas geeft de bal voor. Consuegra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Doljansk - Footballmas 0:2

62e minuut.
Barczyk met een sublieme pass. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke geeft een hoge lob. Grelecki rent richting de bal. Grelecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Szulwic is nu in balbezit. Szulwic probeert naar een medespeler te passen. Kmicic met een sublieme pass. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu schiet op doel. Rishaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Simonić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Faty komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mulţescu heeft problemen om de bal te vangen. Morles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu draait met de bal, schiet en ... Rishaug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Doljansk - Footballmas 0:3

78e minuut.
Morles kopt de bal weg. Kmicic speelt de bal door. Szulwic is nu in balbezit. Szulwic geeft de bal voor. Consuegra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Barczyk rent richting de bal. Barczyk met een sublieme pass. Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal in één keer door. Grelecki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Faty is nu in balbezit. Faty schiet op doel. De bal raakt de paal. Strakatý krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Doljansk - Footballmas 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Doljansk 60%, Footballmas 40%.
NK Doljansk - Footballmas 1:3