Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:17
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: NoGalov hram
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25870
Anaheim Mighty Ducks Cibalia Vinkovci
nova 4-3-3 Tactiek $$$$$
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 3
51.3 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten formidable
adequate Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Lepojević passt de bal zonder na te denken. Albański onderschept slim de pass. Sanders rent richting de bal. Sanders schiet op doel. Henman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Cibalia Vinkovci 0:1

2e minuut.
Sheung Kwai met een snelle inworp. Majkut is nu in balbezit. Bosanac begaat een overtreding. Bosanac krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Lepojević verovert de bal door een tackle van achteren. Lepojević passt de bal met de wreef. Grześkowiak is nu in balbezit. Grześkowiak geeft een lange en hoge pass. Deneuker springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Buitenspel voor Estorninho. Goede buitenspelval van de verdediging. Soldo neemt vlug de vrije trap. Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut schiet op doel. Henman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Cibalia Vinkovci 0:2

25e minuut.
Deneuker is nu in balbezit. Deneuker passt de bal met de wreef. Majkut is nu in balbezit. Majkut draait met de bal, schiet en ... Henman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Cibalia Vinkovci 0:3

32e minuut.
Sheung Kwai passt de bal zonder na te denken. Majkut rent richting de bal. Deneuker rent richting de bal. Deneuker draait met de bal, schiet en ... Henman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Cibalia Vinkovci 0:4

36e minuut.
Bosanac geeft een hoge lob. Farioli is nu in balbezit. Pregršt verovert de bal door een tackle van achteren. Pregršt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Cibalia Vinkovci 1:4

37e minuut.
Majkut passt de bal in één keer door. Sheung Kwai rent richting de bal. Estorninho verovert de bal door een tackle van achteren. Estorninho geeft de bal voor. Grześkowiak kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Dufour bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufour passt de bal zonder na te denken. Soldo is nu in balbezit. Estorninho onderschept slim de pass. Estorninho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anaheim Mighty Ducks 52%, Cibalia Vinkovci 48%.
Anaheim Mighty Ducks - Cibalia Vinkovci 1:4

52e minuut.
Bosanac kan de bal niet met de borst controleren. Lepojević probeert naar een medespeler te passen. Sladojević rent richting de bal. Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Sanders schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ka Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Hing geeft de bal voor. Daar is Rašetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkut verovert de bal door een tackle van achteren. Majkut schiet op doel. Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albański is nu in balbezit. Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Sanders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Cibalia Vinkovci 1:5

55e minuut.
Ka Hing raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scholliers komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Grčić rent richting de bal. Grześkowiak probeert naar een medespeler te passen. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sanders de bal. Sanders draait met de bal, schiet en ... Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Bosanac passt de bal met de wreef. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufour tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dufour krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Scholliers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novković met een snel genomen vrije trap. Sheung Kwai kopt de bal weg. Majkut rent richting de bal. Majkut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Majkut draait met de bal, schiet en ... Henman met een sublieme pass. Lepojević kopt de bal weg. Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut schiet op doel. Henman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Novković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dufour rent richting de bal. Sheung Kwai begaat een overtreding. Sheung Kwai krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Sanders is nu in balbezit. Albański verovert de bal door een tackle van achteren. Lepojević rent richting de bal. Lepojević haalt uit met een fantastische trap. Henman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Cibalia Vinkovci 1:6

87e minuut.
Dufour is nu in balbezit. Soldo onderschept slim de pass. Soldo geeft een lange en hoge pass. Majkut is nu in balbezit. Majkut schiet op doel. Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanders rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anaheim Mighty Ducks 56%, Cibalia Vinkovci 44%.
Anaheim Mighty Ducks - Cibalia Vinkovci 1:6