Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:12
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: NoGalov hram
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 21378
Anaheim Mighty Ducks NK Doljansk
nova 4-3-3 Tactiek stara1a
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 66.5
goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Simonić passt de bal in één keer door. Grelecki heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki probeert naar een medespeler te passen. Simonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonić schiet op doel. Henman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bajorski geeft een hoge lob. Wierzbicki kopt de bal weg. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki geeft de bal voor. Simonić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Estorninho de bal. Inworp. Dufour met de inworp. Estorninho rent richting de bal. Estorninho draait met de bal, schiet en ... Rishaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Strakatý passt de bal in één keer door. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk probeert naar een medespeler te passen. Strakatý is nu in balbezit. Strakatý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki met een sublieme pass. Strakatý is nu in balbezit. Strakatý haalt uit met een fantastische trap. Henman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - NK Doljansk 0:1

27e minuut.
Wierzbicki controleert de bal met de borst. Wierzbicki met een sublieme pass. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rašetić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - NK Doljansk 0:2

28e minuut.
Sladojević heeft problemen om de bal te vangen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk passt de bal met de wreef. Strakatý is nu in balbezit. Strakatý schiet op doel. Henman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wierzbicki speelt de bal door. Grelecki heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki geeft de bal voor. Simonić is nu in balbezit. Simonić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klungelig pakt Grelecki de bal. Grelecki geeft de bal voor. Simonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonić schiet op doel. Henman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Morles onderschept slim de pass. Morles geeft een lange en hoge pass. Strakatý is nu in balbezit. Strakatý draait met de bal, schiet en ... Henman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wierzbicki onderschept slim de pass. Wierzbicki met een sublieme pass. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Henman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - NK Doljansk 0:3

41e minuut.
Sladojević rent richting de bal. Sladojević geeft een hoge lob. Inworp. Barczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korwin-Mikke probeert naar een medespeler te passen. Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Strakatý is nu in balbezit. Strakatý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - NK Doljansk 0:4

45e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft een lange en hoge pass. Simonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonić haalt uit met een fantastische trap. Henman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - NK Doljansk 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anaheim Mighty Ducks 68%, NK Doljansk 32%.
Anaheim Mighty Ducks - NK Doljansk 0:5

49e minuut.
Strakatý rent richting de bal. Albański bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakatý onderschept slim de pass. Strakatý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - NK Doljansk 0:6

52e minuut.
Albański geeft een hoge lob. Estorninho is nu in balbezit. Estorninho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Korwin-Mikke de bal. Pregršt geeft een lange en hoge pass. Rishaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Morles probeert naar een medespeler te passen. Korwin-Mikke geeft een lange en hoge pass. Simonić is nu in balbezit. Simonić draait met de bal, schiet en ... Henman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Korwin-Mikke speelt de bal door. Barczyk rent richting de bal. Barczyk probeert naar een medespeler te passen. Strakatý is nu in balbezit. Strakatý haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bajorski kopt de bal weg. Dufour bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufour passt de bal zonder na te denken. Gligić rent richting de bal. Gligić haalt uit met een fantastische trap. Rishaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kułaga is nu in balbezit. Pregršt verovert de bal door een tackle van achteren. Pregršt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - NK Doljansk 1:6

63e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Strakatý rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barczyk neemt de hoekschop. Strakatý rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barczyk neemt de hoekschop. Strakatý springt en kopt de bal. Henman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Albański onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - NK Doljansk 1:7

72e minuut.
Grelecki heeft problemen om de bal te vangen. Bosanac begaat een overtreding. Grelecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Faty komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Barczyk passt de bal zonder na te denken. Strakatý rent richting de bal. Bajorski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bajorski krijgt een gele kaart. Strakatý is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pastor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Henman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - NK Doljansk 1:8

74e minuut.
Buitenspel voor Estorninho. Goede buitenspelval van de verdediging. Rishaug maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Faty kopt de bal weg. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Wierzbicki kopt de bal weg. Daar is Grelecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grelecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Faty de bal. Faty draait met de bal, schiet en ... Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - NK Doljansk 1:9

84e minuut.
Gligić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hrman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anaheim Mighty Ducks 60%, NK Doljansk 40%.
Anaheim Mighty Ducks - NK Doljansk 1:9