Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:12
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: eksplozija Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11056
eksplozija Dodger 08
kompas aU Tactiek non-sense
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 62.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Ćetković verovert de bal door een tackle van achteren. Ćetković geeft een lange en hoge pass. Sopek is nu in balbezit. Sopek geeft een hoge lob. Šerer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - Dodger 08 1:0

11e minuut.
Falang is nu in balbezit. Falang passt de bal zonder na te denken. Pozobom rent richting de bal. Pozobom geeft een hoge lob. Klungelig pakt Geržinić de bal. Brezović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brajović rent richting de bal. Gau onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Biškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hoài Trung zijn tegenspeler op de grond. Biškić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sorajlić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kubień maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kubień passt de bal met de wreef. Šerer rent richting de bal. Met opzet legt Kurpiewski zijn tegenspeler op de grond. Kurpiewski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pozobom met een sublieme pass. Brajović met een sublieme pass. Sorajlić kan de bal niet met de borst controleren. Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Geržinić speelt de bal door. Kubień is nu in balbezit. Kurpiewski onderschept slim de pass. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer draait met de bal, schiet en ... Pudłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Gau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćetković verovert de bal door een tackle van achteren. Ćetković speelt de bal door. Falang is nu in balbezit. Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Falang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenac begaat een overtreding. Falang raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurpiewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eksplozija - Dodger 08 1:1

40e minuut.
Šerer is nu in balbezit. Kuprusevičius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šerer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubień zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - Dodger 08 2:1

45e minuut.
Ferenac met een sublieme pass. Baldiš heeft problemen om de bal te vangen. Baldiš met een sublieme pass. Daar is Kubień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 49%, Dodger 08 51%.
eksplozija - Dodger 08 2:1

77e minuut.
Sorajlić rent richting de bal. Kuprusevičius rent richting de bal. Kuprusevičius geeft een lange en hoge pass. Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Trung schiet op doel. Brezović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eksplozija - Dodger 08 2:2

79e minuut.
Falang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubień. Falang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keseroğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ćetković onderschept slim de pass. Inworp. Pechincha met een snelle inworp. Keseroğlu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ferenac geeft de bal voor. Falang heeft problemen om de bal te vangen. Falang speelt de bal door. Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pechincha is nu in balbezit. Pechincha geeft de bal voor. Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung schiet op doel. Brezović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - Dodger 08 2:3

90e minuut.
Geržinić passt de bal met de wreef. Baldiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldiš passt de bal zonder na te denken. Kubień rent richting de bal. Kubień schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 53%, Dodger 08 47%.
eksplozija - Dodger 08 2:3