Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carlstadt Blues Moslavac1
wing2 Tactiek D
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 57.1
very good Schieten very good
very good Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Bobrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrov geeft de bal voor. Marenco rent richting de bal. Daniel onderschept slim de pass. Daniel schiet op doel. Siarkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

9e minuut.
Gril is nu in balbezit. Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Vršek controleert de bal met de borst. Vršek geeft een lange en hoge pass. Daniel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek begaat een overtreding. Sandrini raakt geblesseerd tijdens het duel. Bištek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sandrini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Babović rent richting de bal. Babović probeert naar een medespeler te passen. Sandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrini schiet op doel. Zwirkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - Moslavac1 1:0

19e minuut.
Murzacu rent richting de bal. Murzacu geeft een lange en hoge pass. Babović is nu in balbezit. Babović geeft een hoge lob. Sandrini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sandrini kopt de bal weg. Daar is Vaitelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laffely tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaitelis raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaitelis wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dembek is nu in balbezit. Dembek speelt de bal door. Bobrov probeert naar een medespeler te passen. Daniel is nu in balbezit. Daniel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dembek geeft een lange en hoge pass. Daar is Marenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniel rent richting de bal. Daniel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Doeltrap. Siarkowski trapt de bal weg. Vršek kopt de bal weg. Zubov is nu in balbezit. Zubov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zubov is nu in balbezit. Gril geeft een lange en hoge pass. Daar is Babović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babović geeft een lange en hoge pass. Vaitelis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zubov met een sublieme pass. Bobrov met een sublieme pass. Dembek rent richting de bal. Dembek geeft een hoge lob. Daniel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka passt de bal in één keer door. Marenco rent richting de bal. Daniel verovert de bal door een tackle van achteren. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 54%, Moslavac1 46%.
FC Carlstadt Blues - Moslavac1 1:0

61e minuut.
Daniel kopt de bal weg. Bištek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bištek passt de bal in één keer door. Sandrini is nu in balbezit. Sandrini haalt uit met een fantastische trap. Zwirkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Babović met een sublieme pass. Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis schiet op doel. Sielski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandrini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Dunjić komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Babović passt de bal in één keer door. Vaitelis heeft problemen om de bal te vangen. Sielski is nu in balbezit. Vaitelis onderschept slim de pass. Vaitelis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Babović passt de bal zonder na te denken. Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielski verovert de bal door een tackle van achteren. Sandrini onderschept slim de pass. Sandrini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Kurčubić komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vršek neemt vlug de vrije trap. Murzacu kopt de bal weg. Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek geeft een lange en hoge pass. Daniel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Babović geeft de bal voor. Bobrov kopt de bal weg. Zubov heeft problemen om de bal te vangen. Sandrini rent richting de bal. Sandrini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Zubov geeft een hoge lob. Kastelić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daniel. Daniel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 44%, Moslavac1 56%.
FC Carlstadt Blues - Moslavac1 1:0