Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Footballmas TRNSKO
433 krilo Tactiek KIKI
59% Balbezit 41%
10% Spel op eigen helft 90%
54 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 28
formidabel Schieten matig
uitmuntend Passen waardeloos
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Szulwic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Giefert de bal. Giefert passt de bal met de wreef. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Szulwic kopt de bal weg. Kmicic speelt de bal door. Klungelig pakt Szulwic de bal. Szulwic geeft de bal voor. Mulţescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Čelica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nyilas rent richting de bal. Nyilas speelt de bal door. Giefert rent richting de bal. Giefert schiet op doel. Čelica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 1:0

9e minuut.
Szulwic passt de bal zonder na te denken. Giefert rent richting de bal. Giefert passt de bal zonder na te denken. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 2:0

11e minuut.
Mürekkepçioğlu is nu in balbezit. Mürekkepçioğlu geeft de bal voor. Giefert bereikt de bal nog maar net als eerste. Giefert haalt uit met een fantastische trap. Čelica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 3:0

16e minuut.
Jégou rent richting de bal. Jégou geeft een hoge lob. Kmicic kopt de bal weg. Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Neumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 4:0

17e minuut.
Mürekkepçioğlu met een snelle inworp. Nyilas speelt de bal door. Giefert rent richting de bal. Giefert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 5:0

18e minuut.
Babicki speelt de bal door. Daar is Ljubojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulţescu onderschept slim de pass. Mulţescu schiet op doel. Čelica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmicic met de inworp. Szulwic is nu in balbezit. Szulwic geeft een lange en hoge pass. Giefert springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 6:0

24e minuut.
Nyilas speelt de bal door. Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic passt de bal in één keer door. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Olszowski geeft een lange en hoge pass. Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic geeft een lange en hoge pass. Giefert bereikt de bal nog maar net als eerste. Giefert draait met de bal, schiet en ... Čelica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 7:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulwic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmicic rent richting de bal. Kmicic geeft de bal voor. Mulţescu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Neumann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mürekkepçioğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nyilas geeft een lange en hoge pass. Giefert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 8:0

29e minuut.
Neumann geeft een lange en hoge pass. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neumann verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olszowski is nu in balbezit. Giefert onderschept slim de pass. Giefert schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 9:0

34e minuut.
Kaas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulwic met een snelle inworp. Klungelig pakt Giefert de bal. Giefert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Maksimović passt de bal in één keer door. Pastuszka rent richting de bal. Kotorowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotorowski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Mulţescu is nu in balbezit. Jégou rent richting de bal. Mulţescu onderschept slim de pass. Mulţescu draait met de bal, schiet en ... Čelica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 10:0

38e minuut.
Szulwic kopt de bal weg. Kmicic rent richting de bal. Kmicic passt de bal met de wreef. Giefert heeft problemen om de bal te vangen. Giefert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kmicic passt de bal met de wreef. Giefert rent richting de bal. Giefert haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maksimović de bal onder controle te krijgen. Čelica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 11:0

44e minuut.
Nyilas speelt de bal door. Kmicic speelt de bal door. Szulwic probeert naar een medespeler te passen. Giefert rent richting de bal. Giefert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 10%, TRNSKO 90%.
Footballmas - TRNSKO 12:0

51e minuut.
Mürekkepçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mürekkepçioğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Neumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giefert rent richting de bal. Giefert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giefert is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mürekkepçioğlu neemt de hoekschop. Mulţescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Čelica bokst de bal weg. Neumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu schiet op doel. Čelica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 13:0

53e minuut.
Mulţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu speelt de bal door. Szulwic rent richting de bal. Szulwic geeft een hoge lob. Mulţescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kmicic met een sublieme pass. Daar is Szulwic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulwic geeft een hoge lob. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 14:0

57e minuut.
Ljubojević is nu in balbezit. Mulţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu passt de bal in één keer door. Giefert bereikt de bal nog maar net als eerste. Giefert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kmicic met een sublieme pass. Giefert bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic geeft de bal voor. Mulţescu krijgt zijn hoofd ertegen. Čelica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Neumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 15:0

61e minuut.
Szulwic geeft een lange en hoge pass. Olszowski kopt de bal weg. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 16:0

64e minuut.
Szulwic rent richting de bal. Szulwic passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giefert de bal. Giefert schiet op doel. Čelica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Neumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Neumann geeft een lange en hoge pass. Silaghi speelt de bal door. Szulwic geeft de bal voor. Mulţescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kotorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kotorowski passt de bal in één keer door. Kmicic met een sublieme pass. Giefert rent richting de bal. Giefert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Olszowski trapt de bal weg. Kmicic kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaas de bal. Giefert bereikt de bal nog maar net als eerste. Giefert schiet op doel. Paal! Kmicic probeert naar een medespeler te passen. Mürekkepçioğlu is nu in balbezit. Mürekkepçioğlu geeft een hoge lob. Giefert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 17:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mürekkepçioğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap. Neumann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mürekkepçioğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mulţescu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mürekkepçioğlu met de inworp. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 18:0

75e minuut.
Kaas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giefert onderschept slim de pass. Olszowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giefert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mulţescu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 19:0

79e minuut.
Daar is Giefert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giefert haalt uit met een fantastische trap. Neumann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jégou onderschept slim de pass. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu passt de bal zonder na te denken. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas geeft een hoge lob. Čelica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Neumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giefert bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szulwic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giefert springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Inworp. Szulwic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmicic geeft een lange en hoge pass. Giefert maakt een snoekduik en kopt de bal. Čelica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - TRNSKO 20:0

88e minuut.
Kmicic rent richting de bal. Kmicic passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szulwic de bal. Szulwic geeft een lange en hoge pass. Mulţescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 10%, TRNSKO 90%.
Footballmas - TRNSKO 20:0