Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:12
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Novi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9721
Novi Veli Vrh United
451 Tactiek ono drugo desno
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 58.7
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


7e minuut.
Andrić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bugarski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nakićen neemt de hoekschop. Bručić springt en kopt de bal. Cavens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lorenzin de bal. Bugarski is nu in balbezit. Andrić onderschept slim de pass. Andrić haalt uit met een fantastische trap. Cavens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - Veli Vrh United 0:1

10e minuut.
Nakićen speelt de bal door. Kolar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolar geeft een hoge lob. Bručić is nu in balbezit. Bručić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bugarski onderschept slim de pass. Nakićen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bugarski de bal. Andrić is nu in balbezit. Andrić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Glomazić rent richting de bal. Glomazić geeft de bal voor. Bručić heeft problemen om de bal te vangen. Bručić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - Veli Vrh United 0:2

30e minuut.
Klungelig pakt Pravica de bal. Pravica passt de bal in één keer door. Lorenzin rent richting de bal. Bručić verovert de bal door een tackle van achteren. Bručić haalt uit met een fantastische trap. Cavens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bručić is nu in balbezit. Bručić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nakićen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakićen geeft een hoge lob. Bugarski rent richting de bal. Bručić verovert de bal door een tackle van achteren. Bručić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andrić is nu in balbezit. Andrić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Čičak speelt de bal door. Valerjev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerjev passt de bal zonder na te denken. Bručić is nu in balbezit. Bručić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cavens trapt de bal weg van het doel. Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomazić met een sublieme pass. Andrić rent richting de bal. Andrić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nakićen kopt de bal weg. Glomazić speelt de bal door. Andrić is nu in balbezit. Andrić haalt uit met een fantastische trap. Bugarski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nakićen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cavens bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novi 69%, Veli Vrh United 31%.
Novi - Veli Vrh United 0:2

46e minuut.
Nakićen verovert de bal door een tackle van achteren. Nakićen passt de bal in één keer door. Babačić is nu in balbezit. Pravica onderschept slim de pass. Pravica geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Andrić met een sublieme pass. Bručić is nu in balbezit. Bručić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bugarski de bal onder controle te krijgen. Cavens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - Veli Vrh United 0:3

58e minuut.
Inworp. Nakićen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomazić geeft de bal voor. Bručić krijgt zijn hoofd ertegen. Cavens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Bakula geeft een hoge lob. Lorenzin kopt de bal weg. Nakićen probeert naar een medespeler te passen. Andrić kan de bal niet met de borst controleren. Andrić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - Veli Vrh United 0:4

60e minuut.
Kliman komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bugarski geeft een hoge lob. Valerjev is nu in balbezit. Valerjev passt de bal in één keer door. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Valerjev geeft een lange en hoge pass. Lorenzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić verovert de bal door een tackle van achteren. Bručić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - Veli Vrh United 0:5

87e minuut.
Bručić kopt de bal weg. Bugarski heeft problemen om de bal te vangen. Andrić is nu in balbezit. Andrić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - Veli Vrh United 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novi 69%, Veli Vrh United 31%.
Novi - Veli Vrh United 0:6