Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Barcelona Zara Cibalia Vinkovci
5-2-k-2 v.2 Tactiek $$$$$
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
36.2 gemiddelde waardering 60.3
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Sant Manduca probeert naar een medespeler te passen. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pele Zapata passt de bal met de wreef. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grześkowiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sanders krijgt zijn hoofd ertegen. Milun bokst de bal weg.

4e minuut.
Majkut is nu in balbezit. Deneuker is nu in balbezit. Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:1

9e minuut.
Novković met een snelle inworp. Pekarić rent richting de bal. Majkut onderschept slim de pass. Deneuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deneuker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sheung Kwai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majkut springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lepojević passt de bal met de wreef. Grześkowiak is nu in balbezit. Grześkowiak passt de bal in één keer door. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:2

13e minuut.
Sheung Kwai met een snelle inworp. Majkut rent richting de bal. Mirdinja is nu in balbezit. Deneuker verovert de bal door een tackle van achteren. Deneuker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Iţă kopt de bal weg. Sheung Kwai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheung Kwai probeert naar een medespeler te passen. Majkut rent richting de bal. Majkut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Lepojević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deneuker de bal. Deneuker passt de bal in één keer door. Majkut is nu in balbezit. Majkut schiet op doel. Milun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:3

34e minuut.
Sheung Kwai probeert naar een medespeler te passen. Grześkowiak probeert naar een medespeler te passen. Sanders rent richting de bal. Sanders schiet op doel. Milun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:4

35e minuut.
Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deneuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders is nu in balbezit. Deneuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deneuker haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević geeft een hoge lob. Sanders rent richting de bal. Klungelig pakt Deneuker de bal. Deneuker haalt uit met een fantastische trap. Milun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Milun trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sheung Kwai met de inworp. Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:5

41e minuut.
Majkut onderschept slim de pass. Lepojević is nu in balbezit. Lepojević passt de bal in één keer door. Deneuker is nu in balbezit. Deneuker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sanders rent richting de bal. Sanders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:6

43e minuut.
Farac passt de bal zonder na te denken. Sheung Kwai rent richting de bal. Sheung Kwai passt de bal in één keer door. Majkut heeft problemen om de bal te vangen. Majkut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Farac is nu in balbezit. Grześkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Grześkowiak met een sublieme pass. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Sanders schiet op doel. Milun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 81%, Cibalia Vinkovci 19%.
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:7

46e minuut.
Lepojević met een sublieme pass. Grześkowiak is nu in balbezit. Grześkowiak geeft de bal voor. Deneuker is nu in balbezit. Deneuker schiet op doel. Milun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Grześkowiak geeft een hoge lob. Sanders controleert de bal met de borst. Grześkowiak rent richting de bal. Grześkowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Grześkowiak is nu in balbezit. Grześkowiak passt de bal met de wreef. Deneuker rent richting de bal. Deneuker schiet op doel. Milun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:8

59e minuut.
Prepelić geeft een hoge lob. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţă maakt een afschuwelijke overtreding. Iţă krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Majkut passt de bal zonder na te denken. Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević passt de bal zonder na te denken. Deneuker rent richting de bal. Deneuker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:9

63e minuut.
Šeks speelt de bal door. Sant Manduca rent richting de bal. Majkut is nu in balbezit. Majkut schiet op doel. Milun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:10

65e minuut.
Lepojević is nu in balbezit. Lepojević geeft een hoge lob. Sanders is nu in balbezit. Sanders draait met de bal, schiet en ... Milun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:11

66e minuut.
Grześkowiak met de inworp. Sanders is nu in balbezit. Deneuker is nu in balbezit. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders draait met de bal, schiet en ... Milun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Novković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sheung Kwai rent richting de bal. Sheung Kwai geeft de bal voor. Deneuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deneuker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:12

78e minuut.
Sanders passt de bal in één keer door. Deneuker is nu in balbezit. Sanders is nu in balbezit. Sanders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:13

81e minuut.
Klungelig pakt Majkut de bal. Deneuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekarić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pekarić krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Lepojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević passt de bal met de wreef. Pele Zapata is nu in balbezit. Sanders onderschept slim de pass. Sanders schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanders is nu in balbezit. Sanders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:14

86e minuut.
Lepojević probeert naar een medespeler te passen. Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut speelt de bal door. Deneuker rent richting de bal. Deneuker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Novković passt de bal zonder na te denken. Erlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Deneuker onderschept slim de pass. Deneuker haalt uit met een fantastische trap. Milun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 73%, Cibalia Vinkovci 27%.
F.C. Barcelona Zara - Cibalia Vinkovci 0:15