Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eksplozija FC Carlstadt Blues
kompas aU Tactiek wing2
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 58.8
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Klungelig pakt Vaitelis de bal. Geržinić rent richting de bal. Geržinić passt de bal in één keer door. Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis schiet op doel. Brezović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sopek geeft een hoge lob. Kubień is nu in balbezit. Gril tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gril krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Vaitelis is nu in balbezit. Geržinić verovert de bal door een tackle van achteren. Bagrov rent richting de bal. Bagrov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gril passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ćetković de bal. Ćetković geeft een lange en hoge pass. Šerer rent richting de bal. Šerer geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siarkowski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Klungelig pakt Baldiš de bal. Kubień bereikt de bal nog maar net als eerste. Malahov geeft een hoge lob. Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Fini bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fini raakt geblesseerd tijdens het duel. Fini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Babović geeft een lange en hoge pass. Bagrov is nu in balbezit. Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Fini onderschept slim de pass. Fini met een sublieme pass. Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Babović geeft de bal voor. Bagrov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Biškić met de inworp. Sopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopek passt de bal zonder na te denken. Kubień bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fini met de inworp. Babović probeert naar een medespeler te passen. Fini rent richting de bal. Fini geeft een hoge lob. Bagrov krijgt zijn hoofd ertegen. Brezović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Šerer speelt de bal door. Marenco is nu in balbezit. Kubień verovert de bal door een tackle van achteren. Kubień draait met de bal, schiet en ... Siarkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - FC Carlstadt Blues 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 48%, FC Carlstadt Blues 52%.
eksplozija - FC Carlstadt Blues 1:0

51e minuut.
Fini speelt de bal door. Babović is nu in balbezit. Babović probeert naar een medespeler te passen. Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Murzacu geeft een lange en hoge pass. Ćetković probeert de bal aan de voet te houden. Babović rent richting de bal. Babović geeft de bal voor. Vaitelis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eksplozija - FC Carlstadt Blues 1:1

63e minuut.
Kastelić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ferenac probeert naar een medespeler te passen. Sopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopek geeft de bal voor. Kubień is nu in balbezit. Kubień schiet op doel. Siarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kubień passt de bal zonder na te denken. Sopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopek geeft de bal voor. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Babović rent richting de bal. Babović speelt de bal door. Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis draait met de bal, schiet en ... Brezović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - FC Carlstadt Blues 1:2

84e minuut.
Tímár geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sorajlić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šerer rent richting de bal. Šerer haalt uit met een fantastische trap. Siarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 46%, FC Carlstadt Blues 54%.
eksplozija - FC Carlstadt Blues 1:2